Τσίπρας: Σήμερα η δημοκρατία κερδίζει το φόβο

Τσίπρας: Σήμερα η δημοκρατία κερδίζει το φόβο Facebook Twitter
3

Με τον κόσμο και τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους να δημιουργούν έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω του ψήφισε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Κυψέλη.

Αμέσως μετά έκανε την εξής δήλωση:

«Σήμερα είναι μια ημέρα γιορτής διότι η δημοκρατία είναι γιορτή κι όταν η δημοκρατία νικάει τους φόβους και τους εκβιασμους είναι και λύτρωση. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τη βούληση ενός λαού. Ο ελληνικός λαός στέλνει το μήνυμα ότι έχει στα χέρια του τη ζωή του. Σήμερα η δημοκρατία κερδίζει το φόβο. Η αποφασιστικότητα νικάει την προπαγάνδα του φόβου. Θα έχουμε ανοίξει ένα δρόμο για την Ευρώπη. Ισχυρή αποφασιστικότητα όχι μόνο να μείνουμε αλλά να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη. Πράξη αποφασιστικότητας για ένα καλύτερο αύριο. Είμαι πολύ αισιόδοξος»

"Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις, τις ειδήσεις και τις φωτογραφίες από τη σημερινή μέρα ΕΔΩ"

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Καλη επιτυχια!Στους νεοτερους βεβαια δεν περνα η προπαγανδα του φοβου,σε μεγαλυτερες ηλικιες ομως..; Θα δουμε!Ελπιζω οι Ελληνες σημερα να ψηφισουν με καθαρο μυαλο. Κοιταζοντας το καλο του τοπου,το συνολο και οχι τα προσωπικα ωφελη που τους εγγυηθηκαν ... κατω απο πιεσεις που δεν εχουν προηγουμενο! Ας κοιταξουμε ολοι μαζι το δασος και οχι ο καθενας το δικο του δεντρο ! Ευχομαι να υπερισχυσει το ΟΧΙ και να ειναι το ξεκινημα για ενα καλυτερο μελλον με αναπτυξη,προοπτικη και κυριως λογικη.
To Τσίπρα τον είδατε πως χαμογελάει;Άρα ολα είναι καλά, δεν τρέχει τίποτε..Το ίδιο θα χαμογελάει κι όταν αρχίσει να πεθαίνει κόσμος απο τις ελλείψεις φαρμάκων. Δηλαδή σε ένα μήνα. Η δήλωση εχτές οτι ο στρατός μπορεί να φτιάξει φάρμακα, λογικά θα πρέπει να σας καθησύχασε. Εκτός αν έχετε εγκέφαλο και σκέπτεστε μόνοι σας...Οπότε θα πρέπει να ανησυχείτε.