Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το ελληνικό δημοψήφισμα

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το ελληνικό δημοψήφισμα Facebook Twitter
ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
0

Στην καρδιά της επικαιρότητας βρίσκεται η Ελλάδα, με την αυριανή ημέρα του δημοψηφίσματος να προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Μέχρι αυτή την ώρα η ΓΓ Ενημέρωσης έχει εκδώσει περισσότερες από 700 διαπιστεύσεις σε εργαζόμενους σε ΜΜΕ από όλον τον κόσμο.


Πάνω από 300 είναι οι δημοσιογράφοι από 44 χώρες του κόσμου που βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ όπως ανακοίνωσε η ΓΓ Ενημέρωσης, η διαδικασία συνεχίζεται ως τις 10 τη νύχτα.

Από αυτούς, περίπου 325 είναι οι δημοσιογράφοι, 100 οι φωτορεπόρτερ και 105 οι κάμερες τηλεοπτικών καναλιών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM