Final 4 Euroleague LIVE

Διαγράφηκε ο Δαμαβολίτης από την ΚΟ των ΑΝΕΛ μετά τη δήλωση υπέρ του «Ναι»

Διαγράφηκε ο Δαμαβολίτης από την ΚΟ των ΑΝΕΛ μετά τη δήλωση υπέρ του «Ναι» Facebook Twitter
4

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις για τη στάση του στο επικείμενο δημοψήφισμα, ο βουλευτής Ηρακλείου, Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «καλείται να παραδώσει την έδρα του όπως δημόσια δεσμεύτηκε».

Νωρίτερα, ο Κ. Δαμαβολίτης τάχθηκε υπέρ «Ναι» στο επικείμενο δημοψήφισμα, μιλώντας στο «Ράδιο 9,84». «Είμαι υπέρ του ΝΑΙ αν συνεχισθεί το δημοψήφισμα» είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την άποψη ότι το δημοψήφισμα είναι «Ναι ή Όχι στο ευρώ».

Από την πλευρά του, ο Πάνος Καμμένος, κληθείς να σχολιάσει τη στάση των τεσσάρων βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχετικά με το επικείμενο δημοψήφισμα, δήλωσε πριν από λίγο ότι «θα ενημερωθώ και θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

 

Απαντώντας σε ερώτηση εάν θα τεθούν εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Π. Καμμένος ανέφερε ότι ο κ. Δαμοβολίτης τού είχε δηλώσει ότι θα παραιτηθεί, ενώ για τους άλλους βουλευτές σημείωσε ότι θα εξεταστεί η παραπομπή τους στο πειθαρχικό. «Έχουμε πόλεμο. Δεν κάνουμε εκπτώσεις. Όποιος δεν αντέχει τον πόλεμο εγκαταλείπει τον αγώνα, εμείς συνεχίζουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως διαφορετική άποψη από την επίσημη θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το δημοψήφισμα έχουν ήδη διατυπώσει τρεις ακόμα βουλευτές του κόμματος: οι Βασίλης Κόκκαλης, Νίκος Μαυραγάνης και Δημήτρης Καμμένος.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις, λεπτό προς λεπτό.

4

Final 4 Euroleague LIVE

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
η φαση να εχεις παραβιασει ολο το προγραμμα σου, αλλα το θεμα να ειναι μετα την απομακρυνση απο το ταμειο κανενας λαθος δεν αναγνωριζεται.