Στον Καμμένο ο Τσίπρας

Στον Καμμένο ο Τσίπρας Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας επισκέπτεται αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ενημερωθεί από την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου για την κατάσταση ασφαλείας της χώρας και τις εξελίξεις στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, "σε μία δύσκολη στιγμή", όπως είπε ο υπουργός Πάνος Καμμένος καλωσορίζοντας τον στο υπουργείο.

Ο κ. Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του θα μεταβεί στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων όπου θα έχει την ευκαιρία να επικοινωνήσει με ακριτικά φυλάκια.

Χθες υπήρξαν πληροφορίες για παρ’ολίγο ρήξη στη σχέση του Πρωθυπουργού με τον υπουργό Άμυνας και Πρόεδρο των ΑΝΕΛ με αφορμή την πρόταση για μείωση των αμυντικών δαπανών. Στη συνέχεια υπήρξε η κυβερνητική δήλωση ότι δεν προτάθηκε μείωση των δαπανών. Κόκκινη γραμμή θεωρεί ο κ. Καμμένος και το ζήτημα του ΦΠΑ στα νησιά ενώ ενδεικτικό της δοκιμασίας στις σχέσεις των δυο ανδρών είναι και το γεγονός ότι ο επικεφαλή των ΑΝΕΛ δεν υπέγραψε τις δύο Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορούν στο κλείσιμο των τραπεζών και στην επιβολή κεφαλαιακών περιορισμών (capital control).

Υπέγραψε πάντως την  ΠΝΠ για το δημοψήφισμα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Πολιτική / Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Υπενθυμίζεται ότι για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως την παραμονή των εκλογών και συγκεκριμένα έως και το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 17:00
NEWSROOM