Κουρουμπλής: «Ε, και πού είναι το κακό με το μέιλ υπέρ του «όχι» που στείλαμε;»

Κουρουμπλής: «Ε, και πού είναι το κακό με το μέιλ υπέρ του «όχι» που στείλαμε;» Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
6

«Ε, και λοιπόν πού το κακό με το mail που στείλαμε»; απάντησε ο υπουργός Υγείας για το γεγονός ότι από το υπουργείο του και συγκεκριμένα από τον γραμματέα του υπουργείου έφυγαν μειλ προς γραμματείς, υπουργούς και διοικητικά στελέχη του δημοσίου  τα οποία καλούν σε «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Ο κ. Κουρουμπλής κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στο Mega το πρωί της Πέμπτης είπε «δεν χρεώσαμε τίποτα, ούτε επιβαρύναμε το υπουργείο, ούτε στείλαμε φακέλους» ενώ  σημείωσε ότι το πολιτικό σύστημα παίρνει θέση».

«Με εγκαλείτε για το mail της προπαγάνδας αλλά δεν λέτε τίποτα για όσα συμβαίνουν στο ΚΕΕΛΠΝΟ» είπε ο κ. Κουρουμπλής στους δημοσιογράφους για το μέιλ το οποίο στήριξε και την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου σημειώνοντας ότι πρόκειται για «ενημερωτικό σημείωμα», και ότι «σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να στηρίξουμε το “Οχι”».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Εκεί που είναι και το κακό με διάφορες ιδιωτικές επιχειρήσεις που πιέζουν για ναι. Γενικά όλοι μας λένε ψηφίστε απερίσπαστα, αλλά ψηφίστε "ναι", ή "όχι"... μέσα, έξω...
Απολύτως λογικό για το στρατόπεδο του «όχι» (δηλ. Νεοκομμουνιστές + νεοφασίστες + ψεκασμένοι) οτι κόμμα και κρατικός μηχανισμός ταυτίζονται. Στον τον πολιτισμένο κόσμο αυτό το λέμε ολοκληρωτισμό.
οχι δεν σημαινει τιποτα απολυτως, μη προβληματιζεστε υπουργε μου. Βεβαια και παρα το γεγονος οτι η μονιμότητα ισχυει, νομιζω πως αυτο ειναι σαν να λεει ο εργοδότης στους υπαλληλους τι πρεπει να ψηφισουν?γιατι κανετε ο,τι μπορειτε για να παω να ψηφισω ΝΑΙ ???
Ειστε η κυβερνηση που κατεβασε το δημοψηφισμα. Ειστε η κυβερνηση ολων των πολιτων και οχι μονο αυτων που θελουν το ΟΧΙ. Εκει ειναι το κακο....