Πληροφορίες για πρωτοβουλία Τσίπρα από ώρα σε ώρα

Πληροφορίες για πρωτοβουλία Τσίπρα από ώρα σε ώρα Facebook Twitter
SOOC
12

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι αναμένεται από ώρα σε ώρα πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα προκειμένου, στη βάση της χθεσινής νέας πρότασης Γιούνκερ, να υπάρξει λύση έστω και την τελευταία στιγμή.

Την άποψη αυτή φέρεται να υιοθετούν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης και ο υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Σταθάκης.

Υπενθυμίζεται ότι μήνυμα από τον υπουργό Επικρατείας κ. Παππά έλαβε, όπως είπε, πριν από λίγο ο Νίκος Χατζηνικολάου στη διάρκεια της εκπομπής του, στο οποίο ο κ. Παπάς αναφέρει ότι βρίσκονται πρωτοβουλίες από την Ελλάδα σε εξέλιξη για βιώσιμη λύση. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ο υπουργός έγραψε στο τέλος του μηνύματος «Ενδιαφέρουσα ημέρα».

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις ΕΔΩ

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Γιατί βλέπω ότι όλοι ξεχνάμε πολύ γρήγορα συριζονδπασοκομματόσκυλα ρίξτε μια ματιά για να θυμηθείτε και μετά συνεχίστε να ασχολείστε με την χωρίστρα του τσίπρα και το τραινάκι του σαμαρά...είμαστε σαν λαός απλά ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...https://www.youtube.com/watch?v=F7IvfI0Y87s
Ας υποθέσουμε ότι "κάνει πίσω" ο τρισμέγιστος Αλεξης και κλεισει συμφωνία σήμερα.Αν κρινουμε απ΄την πρόταση Γιούγκερ οι αλλαγές πού περιλαμβάνονται σ΄αυτή είναι ουσιαστικά μικροδιαφορές και τέλος πάντων όχι τέτιες πού να δικαιολογούν την αποχώρηση τής κυβέρνησης απ΄τίς διαπραγματεύσεις την περασμένη βδομάδα και την είσοδο στο ΧΑΟΣ.Τι πρέπει δηλαδή να συμπεράνουμε, για ποιόν λόγο έγιναν στην πραγματικότητα όλα αυτά?Για ποιόν λόγο βυθίζεις μιά χώρα στο χάος ως κυβέρνηση? Για μερικές ψιλοαλλαγές? Αυτό ήταν το "τρομερό διακύβευμα"?Οπότε, επιστρέφοντας στην υπόθεση εργασίας, κάνει πίσω ο Αλέξης (για μικρο-αλλαγες σε σχέση με την συμφωνία τής περασμένης βδομάδας) σήμερα κι υπογράφει καινούργιο χάρντκορ Μνημόνιο αφού πρώτα κατανάλωσε 6 πολύτιμους μήνες καταστρέφοντας περαιτέρω την οικονομία και φτάνοντας σε στέγνωμα και κλεισιμο τραπεζών και capital control. Κι αφού προεκλογικά υποσχέθηκε μέχρι και μαλλιά σε καραφλούς κι αφού δεν πρόκειται να τηρήσει ούτε παράγραφο απ΄τίς υποσχέσεις του. Είστε πραγματικά πελώριοι εκεί στο Συριζα.Εχω ξαναπεί, και ξαναλέω: η πιο καταστροφική κυβέρνηση, η πιο γραφική, η πιό αποκρουστική, εδώ και 40 χρόνια.Οι άνθρωποι είναι πλέον ξεκάθαρα επικίνδυνοι.
Συμφωνώ. Θα πρέπει να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και να πάμε σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας σε βάθως τετραετίας. Οι μνήμες από τα πεπραγμένα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι πολύ νωπές για να πάμε πάλι σε εκλογές.
Η απείρως πιο λογική πρόταση και πήρε τόσες αρνητικές....Πολλοί δεν μπορούν μάλλον να κατανοήσουν, ότι η Αριστερά -ανεξαρτήτως του όποιου δίκαιου του αγώνα και της προσπάθειας της- δεν είναι σε θέση να κυβερνήσει και πολύ περισσότερο να προωθήσει ανάπτυξη και σταθερότητα.
Δεν έχει άλλο δρόμο σωτηρίας ο Τσίπρας. Μόνο να ισχυριστεί ότι πέτυχε καλύτερη πρόταση να προτείνει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα να εκφραστεί και ο λαός με αυτό και έτσι εκτονωθεί η κατάσταση.Αν συνεχίσει με ΟΧΙ με αποτέλεσμα ΝΑΙ που είναι το πιθανότερο πάει σπίτι του. Αν έρθει ΌΧΙ πάμε σε άτακτη χρεοκοπία, ο αντίστοιχος Τσίπρας στην Αργεντινή διέφυγε με ελικόπτερο, σε μια χώρα που έχει την μιση και ούτε παραγωγιγή δυνατότητα από την Αργεντινή θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα.
Και πριν μια εβδομάδα καθαρογραφόταν η συμφωνία, right. Επικοινωνιακό τέχνασμα για αποσυσπείρωση ημών των απέναντι εθνοπροδοτών ναι-ιστών, ανήμερα της συγκέντρωσης, κανείς; (φυσικά, ας κλείσει συμφωνία κι εγώ θα κάνω κωλοτούμπες στο Σύνταγμα)