Η κυβέρνηση επικοινώνησε σήμερα με την Coca Cola, τη Αθηναϊκή Ζυθοποιία, την ΕΛΠΕ και άλλες μεγάλες εταιρείες

Η κυβέρνηση επικοινώνησε σήμερα με την Coca Cola, τη Αθηναϊκή Ζυθοποιία, την ΕΛΠΕ και άλλες μεγάλες εταιρείες Facebook Twitter
7

Για μια σειρά από ενέργειες ενημερώνει σήμερα με non paper η κυβέρνηση η οποία αναφέρει πως έγιναν προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλότητα σε κλάδους της αγοράς.


Όπως ειδικότερα ενημερώνουν κυβερνητικές πηγές, και ως προς τον τομέα των πετρελαιοειδών, μετά από καταγγελίες που έφτασαν στην κυβέρνηση σήμερα το πρωί για μη αποδεκτές συναλλαγές αγοραπωλησίας μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών από πρατηριούχους πετρελαιοειδών, ακολούθησε επικοινωνία με τις εταιρείες πετρελαιοειδών MOTOR OIL, ΕΛΠΕ και AEGEAN OIL, οι οποίες διαβεβαίωσαν ότι οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών συνεχίζονται ομαλά μεταξύ διυλιστηρίων, πρατηριούχων και καταναλωτών.
Ειδικά για τον τομέα των πετρελαιοειδών, κυβερνητικές πηγές παραπέμπουν στην ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα σύμφωνα με την οποία «η Διοίκηση των εταιρειών ΕΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ανακοινώνει ότι όλα τα ιδιολειτουργούμενα, ελεγχόμενα, καθώς και τα πρατήρια τρίτων που φέρουν τα σήματα ΕΚΟ & ΒΡ, και τα οποία είναι συμβεβλημένα με το τραπεζικό σύστημα, αποδέχονται πιστωτικές, χρεωστικές και κάρτες στόλου των καταναλωτών».


Στον τομέα των φαρμάκων, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι «επικοινώνησε ο υπουργός Υγείας Π. Κουρουμπλής με τους θεσμικούς φορείς του φαρμάκου και υπήρξε κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει η παραμικρή έλλειψη φαρμάκων και ότι η αγορά κινείται σε κανονικά πλαίσια. Υπάρχει επάρκεια φαρμάκων».


Στον τομέα του εμπορίου και των τροφίμων, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι «σε επικοινωνία της κυβέρνησης με τη διοίκηση της εταιρείας Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ επιβεβαιώθηκε η ομαλή λειτουργία των εμπορικών συναλλαγών της εταιρείας με τους πελάτες της χωρίς να υπάρχει καμία αλλαγή, που να δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της αγοράς».


Ταυτόχρονα, «μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η κυβέρνηση με τη διοίκηση της εταιρείας Coca Cola ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ επιβεβαιώθηκε η θέληση της εταιρείας να συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία της αγοράς και ως εκ τούτου δεν έχει αλλάξει την πολιτική της όσον αφορά τους τρόπους των οικονομικών συναλλαγών που είχε μέχρι σήμερα με τους πελάτες της».


Όπως, εξάλλου, γίνεται γνωστό ο γγ Εμπορίου Αντ. Παπαδεράκης σε επικοινωνία με τον Σύνδεσμο Super Market τον διαβεβαίωσαν ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα στην τροφοδοσία και τις εμπορικές συναλλαγές.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Δηλαδη, αν καταλαβα καλα, η περηφανη Πρωτη Φορα Αριστερα, επικοινωνησε με το ντοπιο και διεθνες κεφαλαιο, Coca Cola, Amstel, Heineken, Fisher, Buckler, Erdinger, Chimay, Mc Farland κτλ καθως επισης Carrefour, Μαρινοπουλος,Σκλαβενιτης, Μασουτης, ΑΒ, και παρακαλεσε να συμβαλλουν στην ομαλη λειτουργια της αγορας, αντι να βαλει τη Ζωη (μια ειναι η Ζωη) να τους υποχρεωσει να διαθετουν τα προιοντα τους δωρεαν, μεχρι να ξανανοιξουν οι τραπεζες; Με αλλα λογια πιο ξεβρακωτος, πεθαινεις