Φινλανδός ΥπΟΙΚ: Θα έχουμε μια πρόταση αύριο το πρωί

Φινλανδός ΥπΟΙΚ: Θα έχουμε μια πρόταση αύριο το πρωί Facebook Twitter
1

Ενημερωθήκαμε για την πορεία των διαπραγματεύσεων αλλά δεν υπήρχε τελική πρόταση στο τραπέζι για να αποφασίσουμε. δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας Αλεξάντερ Στουμπ, μετά την ολοκλήρωση του σύντομου Eurogroup.


Θα έχουμε μια πρόταση αύριο το πρωί. Είναι σημαντικό να συνεχίζονται οι διαδικασίες. Για να δείξουμε στον έξω κόσμο ότι πάμε σοβαρά για μια συμφωνία, πρόσθεσε, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΠΕ.

Σημειώνεται ότι το Eurogroup ολοκληρώθηκε νωρίτερα χωρίς συμφωνία ενώ η συνεδρίαση διήρκεσε μόλις μία ώρα. Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα ξανασυνεδριάσουν αύριο στις 14.00 ώρα Ελλάδας. Στο μεταξύ, απόψε ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να έχει νέα συνάντηση με τους επικεφαλής των θεσμών.

Ο Γερούν Ντάισελμπλουν, σε μια σύντομη δήλωσή του στους δημοσιογράφους, φεύγοντας μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup, ανέφερε ότι «ενημερώσαμε απλά τους υπουργούς για το που βρισκόμαστε». «Δεν έχουμε ακόμη συμφωνία αλλά είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε εάν χρειαστεί μέσα στη νύχτα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Eurogroup.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μετά τις δόσεις των δανείων που περιμέναμε και μας έκαναν να αισθανόμαστε όλοι σαν junkies, πλέον περιμένουμε όλοι την πρόταση των δανειστών σαν γεροντοκόρες του 1950. Αχ, I do!