Μοσκοβισί: Σε σωστή βάση οι ελληνικές προτάσεις

Μοσκοβισί: Σε σωστή βάση οι ελληνικές προτάσεις Facebook Twitter
Φωτο: Nick Paleologos / SOOC
1

Πεπεισμένος ότι θα υπάρξει σήμερα συμφωνία με την Αθήνα εμφανίστηκε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο Europe1.

Λίγο πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες ο κ. Μοσκοβισί ανέφερε ότι οι νέες ελληνικές προτάσεις είναι «στη σωστή κατεύθυνση» και μπορούν να αποτελέσουν «μία βάση συμφωνίας». Όπως είπε, πιστεύει ότι σήμερα θα υπάρξει συμφωνία. « Το πιστεύω και κυρίως θεωρώ ότι το οφείλουμε, γιατί αυτά που διακυβεύονται είναι συγχρόνως το μέλλον της Ελλάδας αλλά και του ευρώ. Έχουμε φθάσει σε ένα απολύτως αποφασιστικό σημείο», τόνισε.

«Η ελληνική κυβέρνηση εν τέλει κατάλαβε, νομίζω, ότι έπρεπε να σταλούν συγκεκριμένες και στέρεες αντιπροτάσεις», είπε ο Γάλλος επίτροπος.

«Οι πάντες διακατέχονται από την πολιτική θέληση να προστατευθεί το ευρώ» και «να λειτουργήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε η πολεμική αυτή να λήξει με αμετάκλητο τρόπο», τόνισε στη συνέντευξη του.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια