Nέα περιθώρια για συμφωνία από τη Μέρκελ

Nέα περιθώρια για συμφωνία από τη Μέρκελ Facebook Twitter
SOOC
0

Περιθώρια και πέρα από τη Σύνοδο Κορυφής τη Δευτέρα δίνει η Άνκελα Μέρκελ για συμφωνία με την Ελλάδα, δηλώνοντας ότι «πρέπει να συνεχιστεί η αναμονή».

«Η Σύνοδος την Δευτέρα μπορεί να γίνει μια σύνοδος αποφάσεων, εάν υπάρχει μια βάση για απόφαση», δήλωσε η κυρία Μέρκελ μιλώντας νωρίτερα σήμερα σε κομματική εκδήλωση των Χριστιανοδημοκρατών/ Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU), παρότι πολλοί θέτουν αυτή τη Σύνοδο Κορυφής ως την τελευταία ευκαιρία για συμφωνία με την Ελλάδα.

Πρόσθεσε ότι αν ως τότε δεν υπάρξει βάση για απόφαση, τότε η συνάντηση θα είναι απλώς μια «Σύνοδος Διαβουλεύσεων» και θα πρέπει να συνεχιστεί η αναμονή.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα υπήρξε μία ακόμη επικοινωνία της καγκελαρίου με τον Γάλλο Πρόεδρο για το ελληνικό ζήτημα. Ο Φρανσουά Ολάντ και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνκελα Μέρκελ προέβησαν σε «μια επισκόπηση της κατάστασης» όσον αφορά την ελληνική οικονομική κρίση, έγινε γνωστό από πηγή στο περιβάλλον του αρχηγού του γαλλικού κράτους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM