Και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος στηρίζει Τσίπρα

Και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος στηρίζει Τσίπρα Facebook Twitter
Φωτ.: Menelaos Myrillas / SOOC
5

«Ο πρωθυπουργός διαπραγματεύεται σκληρά και υπερασπίζεται την ιστορική οντότητα και την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.


«Είναι ιστορική στιγμή για την Ελλάδα, που δίνει αγώνα ύπαρξης, για λύσεις πολιτικά έντιμες, δίκαιες και αξιοπρεπείς, μέσα στην Ευρώπη. Τα τεχνοκρατικά χρηματοπιστωτικά διευθυντήρια δεν πρέπει να επιβάλουν μια μεταλλαγμένη μεταδημοκρατία προτεκτοράτων σε καμμιά χώρα, ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πουθενά αλλού. Η κοινή προοπτική λαών και κοινωνιών, η ιστορία τους κι ο πολιτισμός τους δεν επιτρέπει σε κανέναν να νομιμοποιεί ως αναγκαστικό μονόδρομο τον αυτοεξευτελισμό του», δήλωσε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.


Αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, είπε πως είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του, «την ώρα που προσπαθεί κι αυτός, σε κρίσιμες συνθήκες, μέσα στις θεσμικές του ευχέρειες».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Στηρίζω τσιπρα, αλλά ακόμα περισσότερο το παιδί μου το ομορφότερο, το εξυπνοτερο και καλυτεροτερο. Και επίσης τη μαμακα του, γυναικουλα μου που το παιδάκι μου έβαλε σε θεσουλα, όχι επειδή είναι μαμακα της, αλλά διότι δεν υπάρχουν τόσες γ@μάτες μανάδες στην πιάτσα να βάλουν καμία άλλη.