Αιχμές Τσίπρα κατά των ευρωπαίων για το ΔΝΤ

Αιχμές Τσίπρα κατά των ευρωπαίων για το ΔΝΤ Facebook Twitter
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC
0

Αιχμές για τη στάση που κρατούν οι ευρωπαίοι έναντι του σκληρού ΔΝΤ αλλά και για την πολυφωνία που παρατηρείται ανάμεσα στους Θεσμούς άφησε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση του νωρίτερα με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Είναι δύσκολο να μιλάς με πολλούς συνομιλητές... Έχουμε μια μεγάλη αντίφαση. Οι Ευρωπαίοι θέλουν το ΔΝΤ που ζητά σκληρά μέτρα και αναδιάρθρωση χρέους, οι άλλοι θέλουν τα σκληρά μέτρα και αφήνουν την αναδιάρθρωση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Όπως επίσης τόνισε  «το μείζον είναι να μπορέσουμε να φτάσουμε σε μια βιώσιμη συμφωνία, και αυτό δεν είναι μόνο κρίσιμο για την κυβέρνηση, είναι για τη χώρα να μην πάμε σε συμφωνία που σε έξι μήνες θα μάς δώσει τα ίδια, να σπάσει ο φαύλος κύκλος».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ