ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Συνεχείς συσκέψεις Τσίπρα για τις επόμενες κινήσεις

Συνεχείς συσκέψεις Τσίπρα για τις επόμενες κινήσεις Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Στον απόηχο της διακοπής των συζητήσεων στις Βρυξέλλες μεταξύ της ελληνικής αντιπροσωπείας και των εκπροσώπων των θεσμών, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει σήμερα συνεχείς συσκέψεις με υπουργούς και συνεργάτες του.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, αυτή την ώρα συναντάται με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, ενώ αποχώρησαν οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και ΠΑΠΕΝ Παναγιώτης ΛΑφαζάνης. Νωρίτερα στην Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση.

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, επισήμανε πως το μοναδικό πλάνο της κυβέρνησης είναι να υπάρξει μια συμφωνία με τους εταίρους. Πρόσθεσε πως «γνωρίζαμε ότι οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες, όταν οι απαιτήσεις των πιστωτών είναι σκληρές και όταν η κυβέρνηση αυτή έχει εκλεγεί με σαφή εντολή».

 

Όπως είπε, θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για αμοιβαία επωφελή λύση. Καμία πλευρά δεν έχει συμφέρον να μην υπάρξει συμφωνία, τόνισε χαρακτηριστικά. Ανέφερε ότι τα επόμενα βήματα της ελληνικής κυβέρνησης θα καθοριστούν στην συνεδρίαση της ομάδας πολιτικής διαπραγμάτευσης.

2

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια