Οργισμένη απάντηση Βαρουφάκη για τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου

Οργισμένη απάντηση Βαρουφάκη για τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Facebook Twitter
0


Σε δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, που αναπαράχθηκε αναφέρεται ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με ανακοίνωσή του. Πρόκειται για τo απόσπασμα στη συνέντευξή του στη Real News, στην οποία σύμφωνα με το ΑΠΕ φέρεται να δηλώνει ότι είναι εκτός της ομάδας διαπραγμάτευσης. Η επιστολή αναφέρει πως "Ο υπουργός ποτέ δεν δήλωσε κάτι τέτοιο, αλλά το ακριβώς αντίθετο."

Η συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρει:

"Επειδή η διαστρέβλωση έχει και τα όριά της παραθέτουμε την ερώτηση του δημοσιογράφου και την απάντηση του υπουργού Οικονομικών:

Ερώτηση: «Τι απαντάτε σε αυτούς που επισημαίνουν ότι είστε εκτός ομάδας διαπραγμάτευσης και ότι ο πρωθυπουργός είναι δυσαρεστημένος μαζί σας;»
Απάντηση: «Ότι καλό είναι να επισημαίνουν πράγματα για τα οποία έχουν κάποια, έστω υποτυπώδη, πληροφόρηση. Δεν ξημεροβραδιάζομαι στο Μαξίμου, στο πλαίσιο της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης επειδή είμαι εκτός ομάδας! Όσο για την σχέση μου με τον πρωθυπουργό παραμένει σχέση συντροφικότητας και φιλίας».

Σημειώνεται πως το ΑΠΕ προχώρησε σε διόρθωση του τηλεγραφήματος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Πολιτική / Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Υπενθυμίζεται ότι για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως την παραμονή των εκλογών και συγκεκριμένα έως και το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 17:00
NEWSROOM
Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM