Κόντρα Ζωής-Θεοδωράκη για τα "μάτια" του Ψαριανού

Κόντρα Ζωής-Θεοδωράκη για τα "μάτια" του Ψαριανού Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Κόντρα προέκυψε μεταξύ του Σταύρου Θεοδωράκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου όταν ο πρόεδρος του Ποταμιού καταλόγισε στην Πρόεδρο της Βουλής ότι ουσιαστικά καλύπτει την άκρα δεξιά. Σε παρατήρηση της κ. Κωνσταντοπούλου προς τον βουλευτή του Ποταμιού κ. Ψαριανό με τη φράση «κ. Ψαριανέ μην κάνετε χειρονομίες» ο Θεοδωράκης ανέφερε: "Μπορείτε να προσέχετε και δεξιά σας κ. Πρόεδρε. Κυρία Κωνσταντοπούλου έχετε αποδείξει και στο παρελθόν και δεν πρέπει να εκτίθεστε ότι έχετε ένα πρόβλημα με την όρασή σας στα άκρα δεξιά".

 

"Αναμένω κ. Θεοδωράκη να συμμετάσχει το κόμμα σας στην επιτροπή διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών, γιατί έχετε σοβαρό πρόβλημα να συμμετέχετε σε αυτή τη συζήτηση που ανάγεται στα εγκλημάτων ναζί στη χώρα μας», είπε η Πρόεδρος της Βουλής προκαλώντας την αντίδραση του κ. Θεοδωράκη ο οποίος της είπε:  "Είχα το θάρρος μέσα στο Βερολίνο, μετά από συνάντησή μου με τον αντικαγκελάριο, να θέσω, όχι ως ηθικό ζήτημα όπως ο πρωθυπουργός το ζήτημα του κατοχικού δανείου. Αυτή είναι η θέση του Ποταμιού δεν μίλησα με άλλη γλώσσα".

 

Όμως ο Σταύρος Θεοδωράκης επιτέθηκε και σε άλλο επίπεδο στην κ. Κωνσταντοπούλου λέγοντας:  "Έχω να της θυμίσω πολλές ιστορίες για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των γυναικών. Λέτε και δεν ξέρουμε την ιστορία των ανθρώπων σε αυτό το μικρό κοινοβούλιο. Έχουμε μαζέψει τις ανακοινώσεις από τις οργανώσεις των γυναικών για τη δράση της και θα τα πούμε τότε. Από μερικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τότε αρθρογραφούσαν στην Αυγή για αυτούς που καλύπτουν τους βιαστές".

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: "Επειδή πολλά ειπώθηκαν δεν θα μείνουν χωρίς απάντηση. Στην επιτροπή για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών η οποία άκουσε την επιτροπή του γενικού λογιστηρίου του κράτους που προσδιορίζει την ελληνική αξίωση, το κόμμα σας δεν συμμετέχει. Και είναι ανεξήγητο γιατί από όλες τις επιτροπές μόνο σε αυτή δεν συμμετέχετε".

 

"Κατά δεύτερον επειδή η ιστορία του καθενός είναι γνωστή και στην υπηρέτηση των δικαιωμάτων και της αλήθειας και στην υπηρέτηση της συκοφαντίας και των νταβατζήδων. Η δική μου συνεισφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα είναι να καταθέσω στα πρακτικά αυτής εδώ της συζήτησης την επίσημη ανακοίνωση του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ, που αποδεικνύει ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι καθόλου μόνη της και η οποία λέει ότι τα μνημόνια κατέστρεψαν τα ανθρώπινα δικαιώματα και απειλούν τη δημοκρατία".

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Έτσι Ζωή ,συνέχισε όπως το πάς,ξεδίπλωσε όλες τις πτυχές του εμετικού σου χαρακτήρα όσο είσαι εκεί πάνω και έχεις την εξουσία,φρόντισε οι συνάδελφοί σου από κάτω να μη ξεχάσουν ποτέ την αλήτικη πολιτικά συμπεριφορά σου,έτσι ώστε όταν πιά βρεθείς εσύ κάτω στα έδρανα, ο νέος πρόεδρος της βουλής να σου το ανταποδώσει και με τόκο αν είναι δυνατόν.Γιατί..ξέρεις φαντάζομαι ε..; τίποτα δεν κρατάει για πάντα,ΚΑΝΕΙΣ βουλευτής δεν μείνει πρόεδρος της βουλής για πάντα
Με σιγουριά μπορώ να πω ,πως το Ποτάμι θα έχει μετανοιώσει πικρά που ψήφισε την εν λόγω ανεκδιήγητη κυρία για ΠτΒ.Οχι πως θα άλλαζε και τίποτα χωρίς τις δικές του ψήφους,απλά έτσι για το γαμώτο.
Η δική μου συνεισφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα είναι να καταθέσω στα πρακτικά αυτής εδώ της συζήτησης την επίσημη ανακοίνωση του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ, που αποδεικνύει ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι καθόλου μόνη της και η οποία λέει ότι τα μνημόνια κατέστρεψαν τα ανθρώπινα δικαιώματα και απειλούν τη δημοκρατία". Πηγή: www.lifo.grΤώρα σοβαρά η δικιά μου ψιλοάκυρη απορία: Είχε πάνω της έτσι πρόχειρα μία (τρισέλιδη από ότι φαίνεται) ανακοίνωση αυτού του εμπειρογνώμονα (που δεν τον κατονομάζει κιόλας) πάνω στα ανθρώπινα δικαιώματα μήπως τύχει και την κατηγορήσει κάποιος επειδή προστάτευε εκείνον τον βιαστή παίρνοντας συνεχώς αναβολές;