“Eίστε καραγκιόζης…»

“Eίστε καραγκιόζης…» Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Εκτός από το επεισόδιο με τη Ραχήλ Μακρή ο Άδωνις Γεωργιάδης προκάλεσε επεισόδιο και με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη κατά τη διάρκεια της ακρόασης του νέου προεδρείου της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Την αρχή στην κόντρα έκανε και πάλι ο βουλευτής της Ν.Δ. λέγοντας προς τον υπουργό ότι ξέρει γιατί είναι εκνευρισμένος:  «Είστε εκνευρισμένος διότι το πρωί είπατε ότι θα ψηφίσετε την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ. Εσείς πριν μια εβδομάδα στο Κερατσίνι λέγατε ότι ο ΟΛΠ δεν πωλείαι. Αυτά είναι λοιπόν καραγκιοζιλίκια».

 

«Εσείς είστε καραγκιόζης» απάντησε ο κ. Λαφαζάνης.

 

«Εγώ δεν είπα ότι είστε καραγκιόζης μίλησα μόνο για καραγκιοζιλίκια» ανταπάντησε ο Γεωργιάδης και να επανέλθει ο υπουργός με τη φράση:

«Τα καραγκιοζιλίκια αλλού. Εσείς είστε καραγκιόζης» .

 

«Το ΟΛΠ θα τον πουλήσετε όπως θα ξεπουλήσετε και άλλα. Θα το πείτε μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι. Χαίρομαι που ήρθατε στις θέσεις μας» επέμεινε ο βουλευτής.

Στο σημείο αυτό παρενέβη η Πρόεδρος της επιτροπής κ. Κωνσταντοπούλου που είπε: «Εκτός από τον καραγκιόζη υπάρχει και ο χατζιαβάτης» και ζήτησε από τον Γεωργιάδη να μην προκαλεί.

Εκείνος συνεχισε λέγοντας ότι δεν της επιτρέπει να τον διακόπτει.


0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν δεν πειστούμε πως η Βόρεια Μακεδονία τη σέβεται - Έχουμε αφήσει πίσω μας την ένταση και συζητούμε χωρίς το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Τουρκία
NEWSROOM
Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Πολιτική / Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Το νέο γενικό νοσοκομείο στην Κομοτηνή θα έχει δυναμικότητα 165 κλινών και θα αντικαταστήσει το «Σισμανόγλειο», ένα από τα παλαιότερα εν λειτουργία νοσοκομεία στη χώρα
NEWSROOM