Ο Βαρουφάκης ζητά ραντεβού από τον Σόιμπλε

Ο Βαρουφάκης ζητά ραντεβού από τον Σόιμπλε Facebook Twitter
Φωτο: The Council of the European Union / SOOC
2

Συνάντηση με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ζήτησε ο Γιανης Βαρουφάκης, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας και μεταδίδει το Ρόιτερς.

Σύμφωνα με τον κ. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο συνάντησης την Τρίτη του υπουργού Μάρτιν Γέγκερ ο Γερμανός υπουργός θα απαντήσει οριστικά τη Δευτέρα και η συνάντηση αν γίνει, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.

Ο εκπρόσωπος του Σόιμπλε ρωτήθηκε και για το αίτημα της Ελλάδας να πληρώσεις το τέλος του μήνα όλες μαζί τις δόσεις προς το ΔΝΤ και να μην καταβάλλει αύριο τη δόση των 300 εκατομμυρίων.

Χαρακτήρισε δυνατό το αίτημα «αν και κάπως ασυνήθιστο, αλλά νομικά απολύτως αδιαφιλονίκητο» και πρόσθεσε ότι «εμείς πάντα πιστεύαμε, βάσει και των δηλώσεων του Έλληνα Πρωθυπουργού,  ότι η Ελλάδα βεβαίως θα ήταν σε θέση να καταβάλει τη σημερινή δόση. Το γιατί η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε αυτό το βήμα, δεν μπορώ να σας απαντήσω -πρέπει να απευθύνετε αυτή την ερώτηση στους εκπρόσωπους της Ελλάδας».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM