Συνάντηση σήμερα Μέρκελ, Ολάντ και Γιούνκερ

Συνάντηση σήμερα Μέρκελ, Ολάντ και Γιούνκερ Facebook Twitter
SOOC/Andrea Bonetti
0

Συνάντηση στο Βερολίνο θα έχουν το απόγευμα Μέρκελ, Ολάντ και Γιούνκερ καθώς κορυφώνονται οι διαβουλεύσεις για συμφωνία στο ελληνικό ζήτημα.

Συνέτευξη του στην γερμανική Süddeutsche Zeitung ο Πρόεδρος της Κομισιόν δηλώνει ότι η Ελλάδα θα απασχολήσει τη συνάντηση παρότι δεν είναις την ατζέντα.

Στην ίδια συνέντευξη, αποσπάσματα από την οποία δημοσιεύτηκαν χθες, ο Γιούνκερ δηλώνει ότι δεν συμφωνεί με την ιδέα ότι θα υπάρξουν λιγότερες ανησυχίες και περιορισμούς αν η Ελλάδα εγκαταλείψει το ευρώ και τονίζει ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε «θα βάλει την ιδέα στο μυαλό ότι το ευρώ δεν είναι αμετάκλητο».

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή υπήρξε τηλεδιάσκεψη μεταξύ Τσίπρα, Μέρκελ και Ολάντ η οποία σύμφωνα με την κυβέρνηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM