Reuters: Η Ελλάδα λέει ότι η συμφωνία άρχισε να γράφεται

Reuters: Η Ελλάδα λέει ότι η συμφωνία άρχισε να γράφεται Facebook Twitter
Φωτο: Andrea Bonetti / PM Hand Out / SOOC
0

Τους ισχυρισμούς του Μεγάρου Μαξίμου ότι η συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της, αρχίζει να συντάσσεται σήμερα σε τεχνικό επίπεδο μεταδίδει με τηλεγράφημα του το πρακτορείο Ρόιτερς, σημειώνοντας ότι  «η συμφωνία αυτή δεν θα περιλαμβάνει περικοπές συντάξεων ή μισθών, όπως δήλωσε σήμερα κυβερνητικός αξιωματούχος.

Ο ίδιος αξιωματούχος είπε επίσης ότι οι διαδικασίες για τη συγγραφή της συμφωνίας έχουν αρχίσει στο Brusells Group. "

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, «η δήλωση αυτή φαίνεται να υποδηλώνει σημαντική πρόοδο  με την ΕΕ και το ΔΝΤ  που σχηματίζουν την ομάδα των Βρυξελλών, αν και πηγές κοντά στους δανειστές δεν έχουν αναφέρει μέχρι στιγμής καμία τέτοια πρόοδο τέτοια ώστε να συνταχθεί συμφωνία».

"Εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα με τη διαφορετική θέση μεταξύ των θεσμικών οργάνων. Αν δεν ήταν απαραίτητη μια συμφωνία με το ΔΝΤ, η συμφωνία θα κλείσει μέχρι τώρα", δηλώνει  ο αξιωματούχος, μεταδίδει το Ρόιτερς.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM