Χουντής: Δεν έχουμε λεφτά, δεν πληρώνουμε

Χουντής: Δεν έχουμε λεφτά, δεν πληρώνουμε Facebook Twitter
Φωτο: Nick Paleologos / SOOC
6

Υπέρ της άποψης να μην καταβληθεί η δόση του Ιουνίου στο ΔΝΤ, αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές τάχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χουντής, μιλώντας το πρωί στο Mega.

«Δεν υπάρχουν λεφτά, δεν θα πληρώσουμε» είπε ο υπουργός σημειώνοντας ακόμη ότι δεν αποκλείεται «να απαιτηθεί η βούληση του λαού».

Όπως τόνισε ο κ. Χουντής,  το ζητούμενο είναι να εξασφαλιστεί μια συμφωνία - λύση προκειμένου να αντιμετωπιστούν και τα προβλήματα της ρευστότητας και τα προβλήματα του χρέους και της ανάπτυξης.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Εγώ δεν κατάλαβα για ποιο ακριβώς πράγμα θα ερωτηθεί ο λαός.Αν δεν έχουμε λεφτά δεν θα πληρώσουμε, τι ακριβώς να ρωτήσουμε τον λαό;;; "Δεν έχω λεφτά να πληρώσω, τι να κάνω;"Η απάντηση του λαού θα είναι προφανώς "να κόψεις το κεφάλι σου και να βρεις", τι άλλο μπορεί να πει δηλαδή;Ο λαός ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ, καλώς ή κακώς, αλλά πάντως τον ψήφισε με βάση το πρόγραμμά του, το οποίο, κατά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πραγματοποιήσιμο και ρεαλιστικό. Μπορεί κάποια σημεία να ήταν νεφελώδη ή άλλα να μην μπορούν τελικά να πραγματοποιηθούν, αλλά πέρα από τις λεπτομέρειες, η γενική ιδέα, η υπόσχεση, ήταν η εξής :"Θα καταφέρουμε μια διαπραγμάτευση με σαφώς καλύτερους όρους από τους προηγούμενους χωρίς να καταστρέψουμε το κράτος"Αυτό ψήφισε ο λαός. Ή μπορείτε να το καταφέρετε λεβέντες ή δεν μπορείτε, παραιτείστε και πάτε σπίτια σας. Τόσο απλό. Τι θέλετε να ρωτήσετε τον λαό, τα ίδια;(Αν θέλετε να ξανα-ρωτήσετε τον λαό παραδεχθείτε πρώτα ότι :" Είμασταν ψεύτες και σας λέγαμε μ..κίες για να βγούμε" και ύστερα ρωτήστε τον ό,τι θέλετε.... μέχρι τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον πρήζετε άλλο)
Άντε και δεν πληρώνεται η δόση του ΔΝΤ τον Ιούνιο.Έχετε σκεφτεί πώς θα πληρωθούν οι συντάξεις, ας πούμε του... Σεπτεμβρίου; Πλάκα μας κάνετε; Να δούμε μετά πώς θα υλοποιήσετε δεσμεύσεις και θα δώσετε και την 13η σύνταξη τον Δεκέμβρη... Κι όλα αυτά λύνονται μαγικά με το να μήν πληρωθεί η μία δόση του Ιουνίου.... Δηλαδή για κορόϊδα μας περνάτε;;;;
Το ωραίο είναι οτι υπάρχουν ακόμα αφελείς που πιστεύουν οτι οι ΣΑΝΕΛ θα κάνουν κοινωνική πολιτική και θα δώσουν αυξήσεις και παροχές. Μπατιροκατάσταση.