Μητρόπουλος: Δύσκολα τα πράγματα - άμεσα συμφωνία ή δημοψήφισμα

Μητρόπουλος: Δύσκολα τα πράγματα - άμεσα συμφωνία ή δημοψήφισμα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

«Είναι δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω πρέπει να γίνουν άμεσα ή συμφωνία ή δημοψήφισμα, επειδή τα "ζητήματα" δεν μπορούν περιμένουν» δήλωσε στον ραδιοσταθμό Βήμα FM ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλ. Μητρόπουλος.

Ο κ. Μητρόπουλος εκτιμά πως το ελληνικό ζήτημα έχει πάρει μία κακή εξέλιξη γενικώς, με τα εκβιαστικά διλήμματα των δανειστών και πρέπει η κυβέρνηση άμεσα να πάρει πρωτοβουλίες.

«Το ερώτημα του Τσίπρα και της κυβέρνησης της Αριστεράς θα είναι, εφόσον βούληση του λαού είναι να παραμείνουμε στο ευρώ, αν συμφωνούμε, σε εμβάθυνση της θεραπείας. Αν συμφωνούμε σε άλλα μέτρα» σχολίασε σχετικά με το δημοψήφισμα.

Ο κος Μητρόπουλος πρόσθεσε πως «λέει το Σύνταγμα, κατά ανώτατον, ότι πρέπει να γίνει το δημοψήφισμα σε 30 ημέρες. Άρα κατά ελάχιστον, μπορεί και σε επτά έως δέκα ημέρες». «Χωρίς να πιστεύω ότι με το 70-80% του λαού μας θα ανατραπεί το σκηνικό, λέω ότι αυτό, ενδεχομένως, σε έναν κύκλο γρήγορων διαπραγματεύσεων, να το εκτιμούσαν περισσότερο οι δανειστές» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Σήμερα άπαντες κατάλαβαν γιατί απέφευγε να παρουσιάσει το Πόθεν Έσχες του

Πολιτική / Μαρινάκης για Κασσελάκη: Σήμερα άπαντες κατάλαβαν γιατί απέφευγε να παρουσιάσει το Πόθεν Έσχες του

«Σχετικά με τα ψεύδη και τις χυδαίες συκοφαντίες του για την περιουσιακή κατάσταση του Πρωθυπουργού, τον ενημερώνουμε για πολλοστή φορά ότι ο Πρωθυπουργός ελέγχεται εξονυχιστικά τα τελευταία 20 χρόνια» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Αριστερή, με καταγωγή από Εβραίους της Βουλγαρίας και της Λιθουανίας, η Σέινμπαουν γίνεται η πρώτη πρόεδρος στην 200ετή ιστορία του Μεξικού, με ελπίδες να αλλάξει την κατάσταση για τις γυναίκες της χώρας
NEWSROOM
Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Διεθνή / Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Η πρώην δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού γίνεται η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της χώρας, μετά από μία προεκλογική περίοδο κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 30 υποψήφιοι βουλευτές
NEWSROOM
Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Επιμένει !! κάθε 2 ημέρες ο συγκεκριμένος μας υπενθυμίζει την ανάγκη της βούλησης του "σοφού" λαού..Γιατί η βιασύνη ? 3 μήνες επειδή δεν έκαναν τα αυτονόητα, έχουν στραγγίξει όλα τα ταμεία ,έχουν αφήσει απλήρωτους τους προμηθευτές του δημοσίου και τώρα με το μαχαίρι στο λαιμό πιέζει να επιλέξουμε περισσότερη φορολογία η ευρώ ? Ελεος ,απευθύνεται σε ηλίθιους ?
Διέλυσαν τη χώρα, κατέστρεψαν τις προσπάθειες και θυσίες πέντε ετών και τώρα πάνε να πετάξουν το μπαλάκι στο λαό για τα δικά τους ψέματα με τα οποία τάισαν τον κοσμάκη τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά.Τώρα που έφαγαν τα λεφτά από παντού, τα ψέματα τελείωσαν.