Ο Δραγασάκης απαντά σχετικά με τους ισχυρισμούς για το αυτοκίνητό του

Ο Δραγασάκης απαντά σχετικά με τους ισχυρισμούς για το αυτοκίνητό του Facebook Twitter
Phil Ipparis / SOOC
3

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε ένα στάτους για να διαψεύσει τη φήμη ο κύριος Δραγασάκης. 


«Σε συνέχεια διάφορων άλλων αναληθών δημοσιευμάτων, που συστηματικά και σκόπιμα επιχειρούν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις στην κοινή γνώμη, σημερινά δημοσιεύματα, όπως τα ακόλουθα, επιμένουν να κινούνται στην οδό της συκοφαντίας», λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και συμπληρώνει:

«Κατηγορηματικά λοιπόν, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης σε καμία περίπτωση δεν είναι το αυτοκίνητο που περιγράφεται. Το λάθος θα δικαιολογούταν, η ηθελημένη παραποίηση γεγονότων είναι αδικαιολόγητη.

Η "συγγνώμη" από τους εμπνευστές των "ρεπορτάζ" θα απαιτούσε ευθιξία, που στην προκείμενη περίπτωση μάλλον είναι άγνωστη λέξη».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν δεν πειστούμε πως η Βόρεια Μακεδονία τη σέβεται - Έχουμε αφήσει πίσω μας την ένταση και συζητούμε χωρίς το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Τουρκία
NEWSROOM
Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Πολιτική / Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Το νέο γενικό νοσοκομείο στην Κομοτηνή θα έχει δυναμικότητα 165 κλινών και θα αντικαταστήσει το «Σισμανόγλειο», ένα από τα παλαιότερα εν λειτουργία νοσοκομεία στη χώρα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Σοβαρότατο στέλεχος της κυβέρνησης ο Δραγασάκης (όπως και οι Σταθάκης, Παππάς) δύσκολα θα έκανε τέτοιο λάθος..Σοβαρός, εργατικός, χωρίς ποζεριλίκια και ψευτομαγκές..Στην ακριβώς αντίθετη πλευρά -της γελοιοποίησης της κυβέρνησης- βρίκονται Βαρουφάκης, Λαφαζάνης και κανα δυό ακόμα που σπάνε τα κοντέρ της γραφικότητας και παίζουν με τις τύχες του ελληνικού λαού..
Επειδη ακριβώς ειναι σοβαρός άνθρωπος (απο τους ελάχιστους στην κυβέρνηση) δεν κάνει ποζεριλικια με τη δήθεν σεμνοτητα.Ουτε εγω θέλω τον υπουργό μου να πηγαινει με παπι ή τα ΜΜΕ στη βουλη. Ακόμα κι αν πράγματι χρησιμοποιούσε ενα θωρακισμένο αυτοκινητο δεν θα έλεγα τίποτα. Η ένσταση μου μόνο ειναι γι αυτους που μας τα είχαν κάνει μπαλόνια με τα βουλευτικα αυτοκινητα. Στην τελική τα καραγκιοζιλίκια του Βαρουφάκη στοιχίζουν περιπου μια Bmw τη μέρα!! p.s. το Λαφαζανη τον Βάζω στους σοβαρους.
Και μηπως χρησιμοποιεί ένα φτηνότερο αμάξι;Εγω μια bmw είδα, παρομοια με του Βενιζελου.Οχι μονο μας τα πρηξαν και κανουν τα ιδια, αλλα λεν και ψεματα μεσα στη μουρη μας. Συριζαιοι φατε σανό τώρα. Δεν ειχατε διαβασει τη φαρμα των ζώων, νιωστε τα στο πετσι σας.