Μαξίμου: Δεν παίρνουμε μέτρα αν δεν μας δώσει χαλάρωση η ΕΚΤ

Μαξίμου: Δεν παίρνουμε μέτρα αν δεν μας δώσει χαλάρωση η ΕΚΤ Facebook Twitter
O πρωθυπουργός καταφθάνει στη σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου, στη Βουλή - Menelaos Myrillas / SOOC
4

Mε τελεσίγραφο απαντά το Μαξίμου στις πιέσεις της ΕΚΤ για συμφωνία σημειώνοντας: «Αν δεν υπάρξει διαβεβαίωση για χαλάρωση από ΕΚΤ δεν παίρνουμε κανένα μέτρο». Αυτά φέρεται να δηλώνει στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος προσθέτει: «Δεν μπορούμε να κάνουμε βήμα στο κενό».

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα το υπουργικό συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης που ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα είναι οι τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές, υπό το φως της χθεσινής συνεδρίασης του EuroWorking Group.

Στο συμβούλιο αναμένεται να συζητηθούν τα μέτρα που προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση, η εσωτερική πολιτική κατάσταση και θέματα σχετικά με τη βελτίωση της εικόνας της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε αισιόδοξος κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο. Συγκεκριμένα ανέφερε: "Είμαι αισιόδοξος, βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία, η οποία θα κινείται στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής που έχουμε λάβει, η οποία ορίζεται από τις κόκκινες γραμμές που έχουμε βάλει" 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια