Μπουτάρης για Καμμένο: Αυτόν τον χοντρό δεν τον πάω με τίποτα

Μπουτάρης για Καμμένο: Αυτόν τον χοντρό δεν τον πάω με τίποτα Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
21

Επίθεση με εκφράσεις επί προσωπικού εξαπέλυσε ο Γιάννης Μπουτάρης στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης.

Η επίθεση έγινε με αφορμή  την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την μεταφορά των αποθεματικών των ΟΤΑ σε ειδικό λογαριασμό διαχείρισης της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης είπε ότι όλοι πρέπει να στηρίξουν την κυβέρνηση στη δύσκολη μάχη που δίνει για τη σωτηρία της χώρας και τόνισε:
«Το χω ξαναπεί. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που παλεύουν να μας βγάλουν απ' το λούκι. Είχα πει ότι έχουμε  κυβέρνηση, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του τέτοιου του χοντρού, του Καμμένου... Αυτόν τον Καμμένο παιδιά, συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω το σχοινί, ένα πράγμα».

21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

17 σχόλια
Ο κ.Μπουταρης ξεκινησε με μια "ανατριχιαστικη",οσο και "απροκλητη", δηλωση για εναν πολιτικο αρχηγο,τον κ.Καμμενο.Οτι αν τον εβλεπε κρεμασμενο δεν θα εκοβε το σκοινι.Αναλογη φραση ουδεποτε εχει διανοηθει να πει αλλος πολιτικος,αλλα ουτε καν ο ιδιος ο κ.Μπουταρης για καποιον αλλο πολιτικο,στο παρελθον.Τον "πολιτιστικο"βαθμο της δηλωσης αυτης μπορει να τον αξιολογησει εκαστος εξ ημων,συνεκτιμωντας και καποιες αλλες τοποθετησεις του κ.Μπουταρη για αλλα πολιτικα προσωπα,οπως,π.χ., καποιες σχετικα προσφατες "διθυραμβικες"δηλωσεις του υπερ του κ.Ευαγγελου Βενιζελου.Στην συνεχεια,και προκειμενου να δικαιολογησει την δηλωση του αυτη,ο κ.Μπουταρης επιλεγει να χρησιμοποιησει μια φραση/μυθευμα κατα του κ.Καμμενου,η οποια κυκλοφορησε-παλαιοτερα- και διακινηθηκε απο ιντερνετικα "υπογεια" και εχει κατ'επαναληψιν διαψευσθει.Οπως εχει αποδειχθει και δηλωθει δημοσια πλειστακις,η σχετικη φραση(με την μορφη επερωτησεως) εκπορευθηκε απο ατομα,που ανηκουν σε αλλα κομματα,μη εχοντα σχεση με τον κ.Καμμενο και και το κομμα του.Αυτο ειναι,πλεον,πασιγνωστο.Σε ολους-πλην του κ.Μπουταρη,προφανως !Οι "δημοσιοι ανδρες"κρινονται βασει πεπραγμενων και συμπεριφορων.Οσον αφορα στο τελευταιο,τουλαχιστον,ο κ.Μπουταρης εδω και καποιον καιρο εχει επιλεξει εναν δρομο καθε αλλο παρα αξιο επαινου.Κριμα.
Χοντράδα. Τον συμπαθώ όσο δεν παίρνει αλλά για τον Καμμένο μπορείς να χώσεις για ένα σωρό λόγους. Το βάρος του είναι το λιγότερο.Βέβαια ο Μπουτάρης ποτέ δεν μάζεψε το στόμα του.
Όσο κι αν δεν τον πάει τον Καμμένο, τέτοιο ρατσιστικό και επικίνδυνο σχόλιο και μάλλον από πολιτικό πρόσωπο νομίζω είναι υπερβολικό και θυμίζει άλλα κόμματα που διατείνεται ότι πολεμάει.
Άν έλεγε κάτι αντίστοιχο ένας χρυσαυγίτης θα του έδινες όσκαρ ειλικρίνειας; Επειδή συμπαθούμε κάποιον αυτό δε σημαίνει ότι κάθετι που λέει δεν είναι καταδικαστέο.
Οταν ανθρωποι που υποτιθεται πως ειναι προοδευτικοι και ανοιχτομυαλοι,εκφραζονται τοσο κακιασμενα και τοσο ρατσιστικα, τοτε κανεις θα πρεπει να ξαναθυμησει την αξια της σιωπης και της ενδοσκοπησης...
Παρόλο που έχει διαφωνήσει και έχει κριτικάρει πάρα πολλές φορές την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τους οπαδούς του, συντάσσεται μαζί τους και τους κριτικάρει μόνο για αυτό που δεν μπορεί να χωνέψει κανένας άνθρωπος εκτός από τους βαθιά Συριζαίους που από την πρώτη μέρα ξεπλύναν το ονοματάκι του Καμμένου ακόμα και όταν στο κόμμα του είχε ανθρώπους σαν τον Νικολόπουλο. Μακάρι να είχαμε και άλλους πολιτικούς σαν τον Μπουτάρη
Την επομενη φορα που θα ξανασκασει καποια φριχτη ιστορια ενδοσχολικης βιας και bullying,να μην ξεχασεις να σχολιασεις ποσο απαραδεκτες ειναι τετοιου τυπου συμπεριφορες.Το αυτο και για τον/την mlv...
Θεωρώ απαράδεκτες τις εκφράσεις αλλά όχι το νόημα των εκφράσεων. Το κακό με τον Μπουτάρη είναι ότι δεν φαίνεται να σπούδασε την πολιτική από μικρός για να ξέρει τι να αποφύγει στις δηλώσεις και πότε αυτές θα του γυρίσουν μπούμερανγκ (ίσως και να ξέρει και απλώς να μην τον νοιάζει). Τώρα αν θεωρείς αυτές τις δηλώσεις bullying σε παρακαλώ δες και την άλλη άποψη. Άλλο έχω θάρρος να πω την γνώμη μου δημόσια και να με κρίνουν επίσης δημόσια και άλλο να βγάζω τα κόμπλεξ μου πάνω σε έναν άλλο άνθρωπο και όταν με ανακαλύψουν να αρνηθώ ότι έκανα οτιδήποτε (π.χ. ΧΑ, κρητικοί των Ιωαννίνων, οι συμμαθητές μου στο δημοτικό). Τώρα αν νομίζεις ότι έναν άνθρωπο σαν τον Καμμένο που ζητούσε να λιντσάρουν τον δήμαρχο στις Σκουριές και που έκανε αγωγή ζητώντας 1 μυριάκι για ένα άρθρο στο protagon θα τον πειράξει το ότι ο Μπουτάρης τον είπε χοντρό εγώ τι να πω... Την ειλικρινή μου άποψη; Μακάρι να τον πειράξει...
""Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω το σχοινί"".Εντυπωσιακη,οσο και ανατριχιαστικη,η δηλωση αυτη του κ.Μπουταρη.Αδυνατω να θυμηθω να εχει πει κατι αναλογο στο παρελθον για οποιονδηποτε αλλο πολιτικο.Δεξιο η αριστερο,χοντρο η αδυνατο,ψηλο η κοντο.Συμφωνα ,λοιπον, με τον κ.Μπουταρη, ο κ.Καμμενος ειναι οτι χειροτερο εχει προκυψει στην πολιτικη σκηνη και στην χωρα μας μας, τις τελευταιες,τουλαχιστον,δεκαετιες.Ενδιαφερον.Πολυ ενδιαφερον.
Πάντα υπάρχει ενας καλύτερος τρόπος να πεις κάτι για αυτόν που θεωρείς αντίπαλό σου και στην προκειμένη περίπτωση ο Μπουτάρης απλά διάλεξε τον χειρότερο. Προσωπικά ξυνίζομαι ο δημόσιος λόγος να γινεται με τετοιους όρους από ανθρώπους που κατέχουν θέσεις εξουσίας και επηρεάζουν με τη στάση τους.