Καμμένος: Οι έλεγχοι στο χρέος θα κρίνουν τις διαπραγματεύσεις

Καμμένος: Οι έλεγχοι στο χρέος θα κρίνουν τις διαπραγματεύσεις Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
2

Οι διαπραγματεύσεις θα κριθούν από τα αποτελέσματα της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους και στο πόρισμα που θα βγάλει δηλώνει  ο Πάνος Καμμένος. «Η επιτροπή είναι αυτή που θα αποφασίσει τι θα γίνει. Περιμένουμε το πόρισμα της που θα είναι έτοιμο σε ένα μήνα για να αποφασίσουμε», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας στον Αντ1, εξηγώντας ότι αν η Επιτροπή κρίνει ότι το χρέος είναι απεχθές και επονείδιστο ή ότι τα στοιχεία του ελλείμματος διογκώθηκαν εσκεμμένα, τότε τα δεδομένα με τη διαπραγμάτευση αλλάζουν.

Για τυχόν νέα μέτρα ο κ. Καμμένος ήταν κάθετος: «Δεν πρόκειται να παρθούν νέα μέτρα. Η κυβέρνηση αυτή δεν πρόκειται να υπογράψει νέο μνημόνιο. Δεν πρόκειται να συνεχίσει την πολιτική της ύφεσης και της εξαθλίωσης των Ελλήνων», είπε και πρόσθεσε ότι «Η κυβέρνηση αυτή εχει πάρει λαϊκή εντολή. Σας το ξεκαθαρίζω αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω. Και δεν υπάρχει περίπτωση κιόλας να ακολουθήσουμε τις απειλές τις οποίες δεχόμαστε από μέσα και τα οποία είναι και έγκυρα».

Σημείωσε ακόμη ότι οι πιέσεις να πάει η κυβέρνηση στην πολιτική Σαμαρά δεν πρόκειται να ακολουθηθούν.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Και αν, λέω αν, οι δανειστές και το διεθνές δικαστήριο δεν συμφωνήσει με το πόρισμα μιας επιτροπής της ελληνικής βουλής τι γίνεται Πάνο; Τόσο χειρότερα για το διεθνές δικαστήριο υποθέτω.