Φλαμπουράρης: 100% συμφωνία στις 24 Απριλίου, τότε θα τσουγκρίσουμε αυγά

Φλαμπουράρης: 100% συμφωνία στις 24 Απριλίου, τότε θα τσουγκρίσουμε αυγά Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
5

Αισιόδοξος για τα αποτελέσματα του Eurogroup της 24ης Απριλίου εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας κ. Φλαμπουράρης ο οποίος όταν το πρώι στο ΜΕΓΚΑ ρωτήθηκε σχετικά απάντησε: «Το πιστεύω 100%. Θα περιλαμβάνει αυτό που γίνεται. Δεν μπορεί να μην βλέπουν τι γίνεται, ότι τον Μάρτιο ανεβήκαν 13% τα έσοδα, από αυτά που είχαμε προϋπολογίσει. Γιατί στην Ελλάδα πια είναι μία άλλη κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που εμπνέει ακόμα κι αυτούς που δεν έχουν λεφτά, ψάχνουν, βρίσκουν και πάνε και καταθέτουν τον οβολό τους, γιατί ξέρουν ότι αυτή η κυβέρνηση δεν τα παίρνει για να ρίξει σε μία μαύρη τρύπα. Ξέρουν ότι αυτή η κυβέρνηση θα αξιοποιεί και το παραμικρό ευρώ υπέρ των ανθρώπων που υποφέρουν».

Χαρακτηριστικά είπε: «Στις 24 Απριλίου θα πάρουμε τα αυγά για να τσουγκρίσουμε».

Απέκλεισε επίσης την περίπτωση αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά λέγοντας ότι «αυτό που ζητάνε είναι λάθος. Δεν ξέρω γιατί το ζητάνε. Δηλαδή έχουμε 300 νησιά πόσα έχουμε και στα 2 να είναι αυξημένος;»

«Δεν είναι δυνατόν να διαλύσουν την Ευρωζώνη γιατί επιμένει κάποιος ή κάποιοι να αυξήσουμε το ΦΠΑ στη Μύκονο και στη Σαντορίνη. Θα γελάει ο κόσμος», είπε επίσης ο κ. Φλαμπουράρης.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ