Χρυσογόνος: Υπαινιγμοί για πρόωρες εκλογές, δημοψήφισμα και ευθύνη εκλογικού σώματος

Χρυσογόνος: Υπαινιγμοί για πρόωρες εκλογές, δημοψήφισμα και ευθύνη εκλογικού σώματος Facebook Twitter
2

"Η κυβέρνηση θα πρέπει να επιλέξει την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών ή δημοψηφίσματος σε περίπτωση που η συμφωνία με τους δανειστές δεν είναι καλύτερη απ' όσα προβλέπονταν στο περίφημο «email Χαρδούβελη»" ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος σε πρωινή εκπομπή του MEGA.

"Έχουμε λαϊκή εντολή να φέρουμε καλύτερο αποτέλεσμα από την διαπραγμάτευση για να δούμε αν είμαστε ικανοποιημένοι. Αν το φέρουμε πηγαίνουμε στη Βουλή. Η λαϊκή εντολή είναι ξεκάθαρη και δεν αφορά στη ρήξη με τους δανειστές. Αν δεν το φέρουμε θα πρέπει να αναζητηθεί λαϊκή εντολή." τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξηγώντας ότι η κυβέρνηση έχει λάβει εντολή από τον ελληνικό λαό να βελτιώσει τους όρους της δανειακής σύμβασης.

"Εάν τελικώς οι δανειστές ακολουθήσουν μια αδιάλλακτη γραμμή επιμένοντας ουσιαστικά στο email Χαρδούβελη ή και σε χειρότερα, εκεί είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εντολή να τα ψηφίσει αυτά. Τις ευθύνες θα πρέπει τότε να αναλάβει το εκλογικό σώμα" τόνισε ο Κώστας Χρυσόγονος .

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM
Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Σόρυ, αλλά δεν θυμάται το "Τέλος το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο"; Αυτό ήταν πρακτικά το μάντρα του ΣΥΡΙΖΑ για κανένα χρόνο και αυτό είναι ξεκάθαρη ρήξη - εκτός και αν πραγματικά ήταν τόσο αφελείς ώστε να πιστεύουν οτι η Ευρώπη θα πετούσε τα λεφτά της για να κάνουμε προσλήψεις αβέρτα και για να βγαίνουν στην σύνταξη 50ρηδες.