Αυξάνεται η δημοτικότητα του Τσίπρα

Αυξάνεται η δημοτικότητα του Τσίπρα Facebook Twitter
8

Ενισχυμένη εμφανίζεται η δημοτικότητα του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ο Πρωθυπουργός συγκεντρώνει 69,5% θετικές και πολύ θετικές γνώμες, αύξηση 42% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, και ο Πάνος Καμμένος 35% θετικές γνώμες, με αύξηση 23%.


Την ίδια ώρα, ο Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζει πτώση με ποσοστό  15%, ο Σταύρος Θεοδωράκης 5%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος 3% και από 1% οι κύριοι Κουτσούμπας και Μιχαλολιάκος.

Επίσης, το 55,5% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η διαπραγμάτευση γίνεται σωστά, ενώ στο ερώτημα ποιο συναίσθημα σας προκαλεί πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, το 45,5% των ερωτώμενων απάντησε φόβο, το 11% ελπίδα, το 26,5% κανένα συναίσθημα και το 17% δεν πιστεύει πως υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση στις 16 - 17 Μαρτίου το 43,5% απαντούσε φόβο, το 14,5% ελπίδα, το 26% κανένα συναίσθημα γιατί δεν θα φέρει κάτι διαφορετικό και το 16% απάντησε ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Όσον αφορά τη διαπραγμάτευση, το 55,5% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι γίνεται σωστά ενώ σε σχέση με τα δημοσιεύματα για τον Κατρούγκαλο το 56% των ερωτηθέντων  δηλώνουν ότι η υπόθεση τους έκανε κακή εντύπωση.

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Μάλλον το 69% γουστάρει ψευδομαγκες λαϊκιστές νεο-Πασοκους με εθνικοσοσιαλιστικα συνθήματα και προπαγάνδα. Μάλλον ΔΕΝ τους ενδιαφέρει ότι για αυτή την "διαπραγμάτευση" (= κωλοτούμπα) αδειάζουν τα ταμεία της Αττικό Μετρό, του ΟΑΕΔ, της Περιφέρειας Αττικής, και ότι σχεδόν το σύνολο των ξένων εφημερίδων κράζει την κυβέρνηση πολύ περισσότερο από ότι κάνουν ο Σαμαράς και ο Θεοδωράκης. Κ***δάχτυλα, τσαμπουκάδες, "ασάφεια", ανικανότητα και άκρα αριστερά, τίποτε άλλο είδαμε μέχρι τώρα. Μισοί βουλευτές θέλουν δραχμή και οι άλλοι θέλουν τα λεφτά της Ευρωζώνης. Αποφασίστε επιτέλους κάτι σαν κόμμα. Αλλά μάλλον για εμένα "ξυδάκη", όπως έλεγε και ο συνδικαλιστής φίλος των κυβερνώντων για τα έξτρα επιδόματα.
Μαλλον αυτό μάλλον το άλλο, και όλα σκατά.. Εν μέρη εχεις ένα δίκιο βρε αδερφέ αλλά επι της ουσίας..Εσύ και όλοι όσοι έχουν αυτό το νοητικό υπόβαθρο να κρίνουν κάποια γεγονότα (τώρα αν έχουν και έγκυρες πληροφορίες, αυτό είναι άλλο θέμα) μήπως να δίνεται και κάποια ιδέα στο κόσμο που διαβάζει τα σχόλια σας, που να αφορά τι θεωρείται εσείς ιδανικό? (δεν μιλάω ειρωνικά, αλλά με ειλικρίνεια) Μήπως γενικά πρέπει να αλλάξουμε εμείς πρώτα? Μήπως να μάθουμε να αξιοποιουμε λίγο καλύτερα το λόγο μας και να προσφέρουμε σε αυτον που διαβάζει κάτι παραπάνω απο πίκρα, χολή, πανικό και απαισιοδοξία?
Δεν εχεις αδικο. Μην παραβλεπεις κατι σημαντικο ομως: Το 55% θεωρει οτι γινεται σωστα η διαπραγματευση. Μεχρι πριν ενα μηνα το ποσοστο αυτο ηταν πανω απο 80%. Αργει ο Ελληνας αλλα σιγα σιγα μπαινει στο κλιμα. Σε ενα μηνα απο τωρα-αντε τολυ δυο-θα εχει ξυπνησει κι'αλλο. Το κακο ειναι οτι δε ξωρε σε ποιαν ακριβως κατασταση θα βρισκομαστε τοτε...