Στηρίζει τη λίστα μεταρρυθμίσεων ο Κουβέλης

Στηρίζει τη λίστα μεταρρυθμίσεων ο Κουβέλης Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti
2

Τη στήριξή του στη διαπραγματευτική προσπάθεια της κυβέρνησης και τη λίστα μεταρρυθμίσεων, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Στηρίζουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης και θεωρώ ότι θα υπάρξουν θετικά μηνύματα στο επόμενο Εurogroup» σημείωσε ο Φ.Κουβέλης και ανέφερε ότι είχαν διεξοδική συζήτηση για την κατάσταση της χώρας και τις διαπραγματεύσεις με τους ευρωπαίους. Τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις προχωρούν και πως θα πρέπει να καταλήξουν σύντομα σε αποτέλεσμα, ενώ επεσήμανε τα στενά περιθώρια ρευστότητας που υπάρχουν και στα οποία οι εταίροι πρέπει να δείξουν ευελιξία.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε πως συμφώνησε με τον πρωθυπουργό ότι δεν θα πρέπει να υπάρξουν υφεσιακά μέτρα στις προτάσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση. «Αυτό έχει υπονομεύσει τις μεταρρυθμίσεις» είπε.

Σε ερώτηση αν συζήτησαν κάποιου είδους συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Φ. Κουβέλης το αρνήθηκε.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια