Ο Καμμένος ζητά 2 εκατ. ευρώ από Θεοδωράκη και Πετρουλάκη

Ο Καμμένος ζητά 2 εκατ. ευρώ από Θεοδωράκη και Πετρουλάκη Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
4

Αγωγή εναντίον του Ανδρέα Πετρουλάκη και του Σταύρου Θεοδωράκη άσκησε ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή άρθρο του πρώτου που δημοσιεύθηκε στο protagon. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κάνει λόγο για προσβολή της προσωπικότητάς του και ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ από τον καθένα.

Όπως καταγγέλλει ο Α. Πετρουλάκης σε σημερινό άρθρο του στο protagon, ο Πάνος Καμμένος «ζητά 1 εκατομμύριο ευρώ από μένα και κάνει το λάθος να ζητά και 1 εκατομμύριο από τον Σταύρο Θεοδωράκη ως ιδιοκτήτη του σάιτ, αγνοώντας προφανώς ότι έχει μεταβιβάσει το σύνολο των μετοχών του και δεν έχει καμία σχέση πια με το Πρόταγκον, παραπονούμενος για προσβολή της προσωπικότητάς του. Προσβολή για αξιολογικές κρίσεις που διατύπωσα, ασφαλώς πολύ πιο ήπιες από αυτές που κατά καιρούς έχει εκφράσει ο ίδιος υπουργός Εθνικής Άμυνας. Και μόνο από το εξοντωτικό ποσό που ζητεί ως αποζημίωση δείχνει ότι η αγωγή χρησιμοποιείται για να φιμώσει την κριτική και τον δημόσιο διάλογο».

Επισημαίνει ακόμα ότι στο επίμαχο άρθρο, «υποστηρίζω πολιτικές απόψεις, χρησιμοποιώ πολιτικούς χαρακτηρισμούς για την πρόσφατη και παλαιότερη πολιτεία του, αναφέρομαι δε σε γνωστά σε όλους μας περιστατικά που χαρακτηρίζουν τη θητεία του, όπως έχει αυτονόητη υποχρέωση κάθε δημοσιογράφος να κάνει απέναντι στα δημόσια πρόσωπα. Αλήθεια, δεν έχει βήμα στον δημόσιο λόγο να υπερασπιστεί τον εαυτό του ο υπουργός;».

Η αγωγή ασκήθηκε για το άρθρο με τίτλο «Π. Καμμένος. Εχουν αρχίζει και του μοιάζουν».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Η κριτική εις τον υπουργόν ήτο εχθρική και σαφέστατα ενάντια εις το υπέρτατον συμφέρον της Πατριδος!δυστυχώς αυτη η αντίληψη ειναι επικρατούσα στην Κυβέρνηση μας. Η κριτική απαγορευεται ή απορριπτεται ως συνωμοσία.
Λατρεία ο Καμμένος, πιο προβλέψιμος και από έκλειψη. Ξεχνάει φυσικά οτι την τελευταία φορά που πήγε σε δικαστηριο ήταν για να ζητήσει συγνώμη από τους Παπανδρέου.Η συγκυβέρνηση, αλήθεια, τί γνώμη έχει άραγε για αυτή την απόπειρα φίμωσης.