ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η γερμανική Βουλή γελά με την "υποδοχή" που ετοιμάζει η Μέρκελ στον Τσίπρα

Η γερμανική Βουλή γελά με την "υποδοχή" που ετοιμάζει η Μέρκελ στον Τσίπρα Facebook Twitter
3

Με γέλια αντέδρασαν σήμερα οι Γερμανοί βουλευτές σε μία αποστροφή του λόγου της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, τη στιγμή που αναφερόταν στην επικείμενη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, η Καγκελάριος είπε πως κάλεσε τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Βερολίνο και χαίρεται για την επίσκεψή του. Στη συνέχεια, χαμογελώντας είπε πως θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε, και... ίσως και να συζητήσουμε. Εκείνη τη στιγμή, η γερμανική Βουλή ξέσπασε σε γέλια.

Η Μέρκελ πρόσθεσε πάντως ότι το ελληνικό πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί ούτε σήμερα στις Βρυξέλλες, αλλά ούτε στη συνάντηση της Δευτέρας στο Βερολίνο.

3

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
αντι για νταούλια και ζουρνάδες, ακούγονται γέλια!Δε γίνεται ρε γμτ να παρακολουθείς αυτο το σκηνικό απαξίωσης μιας κυβέρνησης και εντελει μιας χώρας ολόκληρης!Τσαντιζεσαι ακόμη και εαν δεν έχεις ψηφίσει αυτή την κυβέρνηση, ακόμη και έαν καπου το περίμενες οτι δεν μπορούν να χειριστούν αυτη την κατάσταση και κάπως έτσι θα γίνουν οι κωλοτούμπες, με ξυλο και γέλια, σα bullying Μια μικρη - μικρή ελπίδα οτι θα σοβαρευτούν ολοι τελικά μπας και γελάσουμε εμείς τελευταίοι
Έλεος ρε φίλε, ειλικρινά. Γέλασαν επειδή η Μέρκελ είπε ένα διπλωματικό "πιθανόν και για να ανταλλάξουμε απόψεις" όταν όλοι ξέρουν πως υπάρχουν έντονες διαφωνίες ανάμεσα στις δύο πλευρές που σίγουρα θα πέσουν στο τραπέζι. Αν αυτό το θεωρείς απαξίωση μιας κυβέρνησης και μιας χώρας τύφλα να 'χει ο Τράγκας.
Σχολίασα με αφορμή αυτό το περιστατικό. Τις τελευταιες μέρες δηλώσεις σοβαρές ή στολισμένες με ειρωνεία, σατυρικές αναφορές, τρολαρισματα για Βαρουφ. κλπ εχουν φτιαξει κλιμα οτι η κυβέρνηση ειναι ολιγον σουργελα Επί ημερων ΓΑΠ θυμάμαι αντίστοιχες αντιδράσεις απο αξιωματούχους της ΕΕ. Εχω κάνει πολύ κριτική στον Σύριζα αλλά καποια στιγμη το βαριεσαι κιόλας τοσο ξύλο. Στο κάτω κατω της γραφης τα εχουμε κανει εμεις σκ@@@ αλλα και αυτοί δεν πανε πίσω! απλα έχουν το μαχαίρι έχουν και το καρπούζι.