Έκτακτη συνεδρίαση του EuroWorking Group για την Ελλάδα

Έκτακτη συνεδρίαση του EuroWorking Group για την Ελλάδα Facebook Twitter
0

Συνεδριάζει εκτάκτως στις 17:30 το EuroWorking Group, με αντικείμενο την Ελλάδα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το αθηναϊκό πρακτορείο.

Η έκτακτη τηλεδιάσκεψη του EuroWorking Group αναμένεται να επικεντρωθεί στα έως τώρα ευρήματα των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών.

Στο μεταξύ, αισιόδοξος ότι θα υπάρξει συμφωνία εντός της εβδομάδας δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς σε συνέντευξή του στο Europolitics.

«Η αίσθησή μου είναι ότι θα έχουμε συμφωνία με την Ελλάδα εντός της εβδομάδας. Πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις. Υπάρχει μια συμφωνία επί της αρχής στο πλαίσιο του Eurogroup. Η Ελλάδα πρέπει να καταθέσει προτάσεις για τις μεταρρυθμίσεις, για το επενδυτικό πλαίσιο της χώρας και την αναζωογόνηση της οικονομίας. Είναι πλέον καιρός, δεν μπορούμε να περιμένουμε για να καταλήξουμε σε συμβιβασμό. Είμαστε στην τελευταία φάση των διαπραγματεύσεων. Χρειαζόμαστε μια λύση πριν από το τέλος του μήνα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM