ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Ο Χαρδούβελης διέψευσε τον Σαμαρά

Ο Χαρδούβελης διέψευσε τον Σαμαρά Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Διέψευσε τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σχετικά με το περίφημο «μέιλ Χαρδούβελη» ο ίδιος ο Γκίκας Χαρδούβελης σε συνέντευξη που έδωσε το πρωί στο Star. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών άφησε να εννοηθεί ότι το μέιλ ήταν κείμενο συμφωνίας που θα εφαρμοζόταν σε περίπτωση εκτροχιασμού της οικονομίας εντός του 2015 ενώ ο κ. Σαμαράς είχε δηλώσει ότι επρόκειτο για μέτρα που η κυβέρνηση του αρνήθηκε να πάρει, για αυτό και το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χαρδούβελης προσπάθησε να απαντήσει και στο ερώτημα για τα χρήματα που έβγαλε τμηματικά το 2012 στο εξωτερικό και για τα οποία ερευνάται από τη δικαιοσύνη. Είπε ότι φοβήθηκε Grexit κι αυτός όπως όλοι και ήθελε να διασφαλίσει τα δύο του παιδιά.

3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ας μου επιτραπει να υπενθυμισω τα παμπολλα περι Γκικα Χαρδουβελη δημοσιευματα ,οταν εγινε ΥΠΟΙΚ,τα οποια "εξηραν"την ποιοτητα,τις ικανοτητες,τον χαρακτηρα,και την εν γενει προσωπικοτητα του νεου "τεχνοκρατη"υπουργου.Σποραδικα και μονον εμφανιζονταν μερικα -λιγοστα- σχολια απο καποιους "γνωριζοντες",οχι μονον το "γνησιο ιστορικο" του περι ου ο λογος,αλλα και αυτα καποιων αλλων-αρκετων- "προβεβλημενων τεχνοκρατων",οπως,φερ'ειπειν,ο προκατοχος του, και νυν Διοικητης της Τραπεζας της Ελλαδος ,κος Στουρναρας.Στα οποια σχολια διατυπωνονταν κατα κανονα αποψεις διαμετρικα αντιθετες απο αυτες τις οποιες συστηματικα "πλασσαρουν"τα συστημικα ΜΜΕ για ευνοητους,οσο και πρακτικους,λογους.Τα σχολια αυτα,οντας και λιγοστα,και αντιθετα προς το "ρευμα",ειτε αγνοηθηκαν ,ειτε λοιδωρηθηκαν απο τους πολλους.Τωρα,βεβαια,ηλθε το "πληρωμα του χρονου".Οπως ερχεται παντοτε.Και η αληθεια εγινε "κοινο κτημα".Τελικα,ομως,αυτο δεν ωφελει σε τιποτα.Διοτι,οπως εχει αποδειχθει παμπολλες φορες στην χωρα αυτη,η εγκαιρη διατυπωση της αληθειας δεν λειτουργει ουτε "προληπτικα"των εξελιξεων,ουτε "διαδακτικα",εκ των υστερων.Δεν δικαιουμεθα,συνεπως,να απορουμε με την δικην "καθοδικου σπιραλ"πορεια του τοπου.