«Sorry to disappoint!...”

«Sorry to disappoint!...” Facebook Twitter
8

Απάντηση με ένα tweet έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στις φήμες που ήθελαν τον Ντέκλαν Κοστέλο, εκπρόσωπο της Κομισιόν στην Τρόικα, να είναι ο «συγγραφέας» της λίστας με τις μεταρρυθμίσεις στις οποίες πρέπει να προχωρήσει η κυβέρνηση.

O υπουργός έγραψε στα Αγγλικά:

«Sorry to disappoint!...” Facebook Twitter

Μεταξύ άλλων το capital.gr έγραφε για το θέμα στις 24 Φεβρουαρίου:

«Ως συγγραφέας της επιστολής Βαρουφάκη με τον κατάλογο των προτεινόμενων μεταρρυθμίσεων από την ελληνική κυβέρνηση εμφανίζεται ο εκπρόσωπος της Κομισιόν στην Τρόικα Ντέκλαν Κοστέλο.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τις ιδιότητες στο αρχείο pdf που είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα των Financial Times. Σημειώνεται ότι στο αρχείο pdf δεν μπορεί να υπάρξει παρέμβαση και άρα αλλοίωση των στοιχείων. Πάντως μια πιθανή εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι ο κ. Κοστέλο, ο οποίος φαίνεται ότι περιλαμβανόταν στη λίστα των αποδεκτών  των ελληνικών προτάσεων, μετατρέποντας το word σε pdf αποθηκεύτηκε με τα δικά του στοιχεία.

Σύμφωνα με κύκλους του ΥΠΟΙΚ, χθες το βράδυ ο Γ. Βαρουφάκης έστειλε τη λίστα στον πρόεδρο του Eurogroup και σε δέκα e-mails της ΕΕ. Ο κ. Κοστέλο, απ΄ ότι έμαθε ο ΥΠΟΙΚ σήμερα το μεσημέρι, το πήρε και το μετέτρεψε σε pdf.»

«Sorry to disappoint!...” Facebook Twitter
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM