Διαψεύδει την κατάργηση του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς ο Μπαλτάς

Διαψεύδει την κατάργηση του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς ο Μπαλτάς Facebook Twitter
5

Κατηγορηματικά απαντά σε δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς, σύμφωνα με το οποίο πρόκειται να καταργηθούν οι εξετάσεις του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη εκπαιδευτικών.

Το υπουργείο μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία: «ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς, δηλώνει ότι ουδέποτε έκανε οποιαδήποτε δήλωση για κατάργηση του ΑΣΕΠ και για την όλη διαδικασία επιλογής για την πρόσληψη εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης»

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Κρίμα για τον Μπαλτά, διότι ως πανεπιστημιακός διδάσκαλος είναι εξαιρετικός. Οι πολιτικές του θέσεις όμως φαίνονται κατά κόρον ιδεοληπτικές. Το φαινόμενο αυτό βέβαια έχει παρατηρηθεί εν μέρει και αλλού (πχ Τσόμσκι). Αλλά ο Τσόμσκι έχει κάνει και πραγματικά χρήσιμες και γόνιμες παρεμβάσεις ως δημόσιος διανοούμενος (αλλά από ένα σημείο και ύστερα έγινε κλισέ). Και βέβαια δεν έγινε ποτέ πολιτικός (ενώ ο Μπαλτάς είναι απ´τους ιδρυτές του Σύριζα). Για τον Κουράκη βέβαια προτιμώ να μην μιλήσω.
Η σκέψη πίσω απο την κατάργηση του ΑΣΕΠ στους εκπαιδευτικούς έχει λογική αλλά ρε παιδιά στην Ελλάδα ζούμε. Καταργώντας τον μοναδικό δίκαιο τρόπο εισαγωγής στο δημόσιο αυτομάτως καταργείς και την όποια διαφάνεια. Ας μην κοροϊδευόμαστε, την επόμενη μέρα απο την κατάργηση του μέτρου οι μισοί και βάλε που θα μπούν θα είναι βύσματα.
Τα βυσματα τοσα χρονια μαζευουν προυπηρεσια σαν ωρομισθιοι ή αναπληρωτες.Με εξετασεις ή χωρις εχουν μορια. Αρα οπως και να εχει ειναι μπροστα απο τους αλλους
«ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς, δηλώνει ότι ουδέποτε έκανε οποιαδήποτε δήλωση για κατάργηση του ΑΣΕΠ και για την όλη διαδικασία επιλογής για την πρόσληψη εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης»: Πολύ σωστά, ο υφιστάμενός του κ. Κουράκης την έκανε, δεν μπορούνε να συνεννοηθούνε μεταξύ τους δηλαδή και συνομιλούν μέσω ανακοινώσεων;