Λαφαζάνης: Καμία ιδιωτικοποίηση στην ενέργεια

Λαφαζάνης: Καμία ιδιωτικοποίηση στην ενέργεια Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
3

«Καμία ιδιωτικοποίηση δεν πρόκειται να γίνει στην ενέργεια, ούτε στη ΔΕΗ, ούτε στη ΔΕΠΑ, ούτε στα ΕΛΠΕ. Επαναλαμβάνω ότι έχω μέχρι σήμερα πει,» δηλώνει στα «ΝΕΑ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης παρά το μέιλ Βαρουφάκη που είνει υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων.

Σχολιάζοντας το σημείο του κειμένου Βαρουφάκη ότι «οι ελληνικές αρχές δεσμεύονται να σεβαστούν τη διαδικασία όσων διαγωνισμών βρίσκονται σε εξέλιξη», ο υπουργός επιμένει σε δηλώσεις του στα Νέα,  για μια ακόμη φορά ότι καμία ενεργειακή επιχείρηση δεν πρόκειται να πουληθεί, καμία αποκρατικοποίηση στο τομέα ευθύνης του δεν πρόκειται να περπατήσει.

Ο υπουργός απάντησε στο ερώτημα για το αν η δέσμευση της κυβέρνησης να προχωρήσουν οι εν εξελίξει διαγωνισμοί αφορά και την ενέργεια. Το ερώτημα τίθεται καθώς δύο από τους διαγωνισμούς αυτός του ΑΔΜΗΕ και της «Μικρής ΔΕΗ», είναι σε εξέλιξη με τον πρώτο μάλιστα να θεωρείται «ώριμος».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Θεωρω το Λαφαζανη πολιτικο χωρις χαρισματα και ελαφρως αντιπαθη . Προς τι η αναθεση υπουργειου σε τετοιο προσωπο ? και εν τελει γιατι τοσος πονος για τα προνομια της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ?