Σούλτς: Έμεινα έκπληκτος από τη στάση Σόιμπλε

Σούλτς: Έμεινα έκπληκτος από τη στάση Σόιμπλε Facebook Twitter
2

Έκπληκτος από τη στάση Σόιμπλε στο ελληνικό αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης δηλώνει ο Μάρτιν Σούλτς, χαρακτηρίζοντας από κοινού με τον Αυστριακό καγκελάριο Φάιμαν ως «ζήτημα σεβασμού» το να δοθεί μια ευκαιρία στην Ελλάδα.

Όπως είπε ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου η επιστολή Βαρουφάκη έχει «πολλή ουσία» και πρέπει να εξεταστεί. Διερωτήθηκε μάλιστα αν η άλλη επιλογή είναι να θέλουμε να δούμε τους Έλληνες γονατισμένους τη στιγμή που πρέπει να αναζητηθεί μια ρεαλιστική λύση.

Ο Καγκελάριος Φάιμαν ζήτησε από την πλευρά του να υπάρξει κατανόηση για την Ελλάδα και να δοθεί η ευκαιρία να αλλάξει η κυβέρνηση συγκεκριμένα σημεία του προγράμματος. Επισήμανε ότι αν οι διαπραγματεύσεις αποτύχουν, τότε και οι άλλες χώρες του ευρώ θα χάσουν χρήματα.

«Οι Έλληνες έκαναν ένα βήμα, τώρα πρέπει να κάνουν και οι άλλες χώρες» είπε ο κ. Φάιμαν, επισημαίνοντας ότι με λιτότητα και μόνο δεν μπορεί να αναπτυχθεί η οικονομία.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

O Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα κυρώσει στη Βουλή τα υπόλοιπα Μνημόνια Συνεργασίας αν δεν αλλάξουν στάση τα Σκόπια
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτη δεν εχουν προβλημα ακοης, αυτη εχουν προβλημα κατανοησης, ξερουν πολυ καλα τι κανουν, με αυτη τη σταση που κραταει θελει να πετυχει την ηττα του τσιπρα και να τον ενοχοποιησει οτι αυτος οδηγησε την ελλαδα στην καταστροφη, δεν τον ενδιαφερει ποιος τον εκλεξε και για ποιο σκοπο εκλεχτηκε. Σχεδον ολοι η ελλαδα εκτος απο τους βολεμενους θελουν να τερματισει αυτη η κριση, το πως μας το ειπαν απο την γερμανια τοτε τι περιμενουμε αλλο ας διαλυθει επιτελους αυτη η κολοενωση να δουμε ποιος θα ειναι κερδισμενος, οι απειλες εχουν ενα οριο, δεν ειναι δυνατον ενας ηλιθιος να το παιζει νταης σε ολοκληρη τη χωρα.