Συγχαρητήρια Ζωής στον Παυλόπουλο για τους χειρισμούς του μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Συγχαρητήρια Ζωής στον Παυλόπουλο για τους χειρισμούς του μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου Facebook Twitter
13

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που είχε με τον Προκόπη Παυλόπουλο προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, μετά την ψηφοφορία.

Η Πρόεδρος της Βουλής μεταξύ των άλλων που είπε στον κ. Παυλόπουλο τον συνεχάρη και για τους χειρισμούς του μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, χαρακτηρίζοντας τον τρόπο που αντέδρασε ο τότε υπουργός ως "μία κορυφαία στιγμή στην πολιτική σας πορεία όταν δοκιμάστηκε η Δημοκρατία".

Είπε η κ. Κωνσταντοπούλου:  "Το βράδυ της 6ης Δεκέμβρη του 2008 όταν δολοφονήθηκε από αστυνομικούς ο 15χρονος μαθητής, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος και ενεργοποιήθηκαν μιντιακοί, κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί για τη συγκάλυψη της δολοφονίας ήσασταν εκείνος που με αποφασιστικότητα, με αίσθημα δημοκρατικού καθήκοντος σταμάτησε τα σκοτεινά γρανάζια".

"Ως υπουργός Εσωτερικών της τότε κυβέρνησης", συνέχισε η Πρόεδρος της Βουλής, "δηλώσατε αμέσως, δημόσια και απερίφραστα, ότι ένα τέτοιο γεγονός είναι ανεπίτρεπτο σε μία δημοκρατία υπό οιεσδήποτε συνθήκες. Και αποτελέσατε πυξίδα δημοκρατικής εγρήγορσης για τους πολίτες".

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
"δηλώσατε αμέσως, δημόσια και απερίφραστα, ότι ένα τέτοιο γεγονός είναι ανεπίτρεπτο σε μία δημοκρατία υπό οιεσδήποτε συνθήκες. (συγκλονιστικο) Και αποτελέσατε πυξίδα δημοκρατικής εγρήγορσης για τους πολίτες" και η πυξιδα εδειξε φωτια. Προφανως τον τρολαρει, στο βαθμο που επιτεπεται στην Προεδρο της Βουλης να τρολαρει τον Προεδρο της Δημοκρατιας.
Η Ζωιτσα αναγκαζοταν να τα διαβασε,( και δεν πιστευε αυτα που διαβαζε), και ο Παυλοπουλος εκπληκτος δεν πιστευει στ' αυτια του. Τι ηταν αυτο που ειδαμε τελος παντων, η ανακοινωση του ΠτΔ ή η βραδια των Οσκαρ???