ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

«Υποτιμούν ότι είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες»

«Υποτιμούν ότι είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες» Facebook Twitter
5

Μετά τον Γιάννη Μιχελάκη και η Ντόρα Μπακογιάννη καταφέρεται κατά του Σαμαρά, με ένα tweet στο λογαριασμό της που είναι επικριτικό στην ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, την οποία υπογράφει και ο Αντώνης Σαμαράς.

Γράφει η κ. Μπακογιάννη: «Κρίμα για το ΕΛΚ. Υποτιμούν ότι σε μία εθνική διαπραγμάτευση είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες. ΝΜ».

«Υποτιμούν ότι είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες» Facebook Twitter

Η βουλευτής της Ν.Δ. δεν αναφέρει βέβαια όνομα, όμως αυτή η ανάρτησή της είναι μια ευθεία βολή προς τον πρώην Πρωθυπουργό, ο οποίος συντασσόμενος με αυτή την ανακοίνωση είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί σε ακόμη πιο δύσκολη θέση μέσα στο κόμμα του.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση μετά τη Σύνοδο του ΕΛΚ καλείται η κυβέρνηση Τσίπρα να υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση Σαμαρά, όλο το μνημόνιο δηλαδή ενώ καλείται ο κ. Τσίπρας να μην προβεί σε μονομερείς ενέργειες.

Αυτή η ανακοίνωση με την οποία συντάσσεται ο κ. Σαμαράς εξεδόθη λίγο μετά το έκτακτο Γιούρογκρουπ και λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής, στην κορύφωση δηλαδή των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης για να επιτύχει καλύτερους όρους για τη χώρα. Ηδη ο πρώην υπουργός Γ. Μιχελάκης ήταν ό πρώτος που έβαλλε κατά Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας το ψήφισμα του ΕΛΚ "απαράδεκτο".

Η ενέργεια του πρώην Πρωθυπουργού βρίσκει τουλάχιστον αποδοχή στους ανθρώπους και στενούς συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως ο κ. Μουρούτης.

«Υποτιμούν ότι είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες» Facebook Twitter
5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM