Εντυπωσιακά τα ποσοστά στήριξης στην κυβέρνηση

Εντυπωσιακά τα ποσοστά στήριξης στην κυβέρνηση Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
6

Εντυπωσιακά είναι τα ποσοστά στήριξης των πολιτών στην κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco που έγινε για λογαριασμό του topontiki.gr.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή στο ερώτημα «Εσείς προσωπικά θα δίνατε ή όχι ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση;» το «ναι» φτάνει το 59%, το «όχι» στο 34% και δεν απαντά το 7%.

Θετικά κρίνουν τις προγραμματικές δηλώσεις το 67% των ερωτηθέντων ενώ αρνητικά μόλις το 9% με το 19% να δηλώνει αδιάφορο.

Εντυπωσιακά τα ποσοστά στήριξης στην κυβέρνηση Facebook Twitter

Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση θα έδινε το 60% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, το 57% του ΠΑΣΟΚ, το 53% του Ποταμιού και το 48% του ΚΚΕ. Αρνητικό εμφανίζεται το 81% των ψηφοφόρων της ΝΔ.

Επίσης με τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές συμφωνεί το

75% των ερωτηθέντων. Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ σε ποσοστό ανω του 90%, το 41% των ψηφοφόρων της ΝΔ, το 97% της Χρυσής Αυγής, το 73% του Ποταμιού, το 69% του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΚΚΕ.

Εντυπωσιακά τα ποσοστά στήριξης στην κυβέρνηση Facebook Twitter

Περισσότερο σύμφωνοι με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης εμφανίζονται οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής με ποσοστό 88%, του ΠΑΣΟΚ με 68%, της Νέας Δημοκρατίας με 31%, του ΚΚΕ με 41%, του Ποταμιού με 47%.

 

Εντυπωσιακά τα ποσοστά στήριξης στην κυβέρνηση Facebook Twitter

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM
Επίθεση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη: Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Μήνυμα αποδοκιμασίας του 41% ζήτησε από τους ψηφοφόρους ο Ανδρουλάκης

«Εάν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό θα μπορέσει να ενοποιήσει το προοδευτικό μέτωπο» - «Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Στέφανο Κασσελάκη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Πριν ταυτίσει κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ με την Χ.Α., ας αναλογιστεί απλώς μήπως έχουν δίκιο όσοι λένε τόσα χρόνια πως την άνοδο της Χ.Α. την πυροδότησε η λιτότητα και ο ΦΟΒΟΣ για την επόμενη μέρα/ώρα, ασχέτως αν υπάρχουν και άλλοι βαθύτεροι λόγοι.Είναι πάντως εντυπωσιακό... Το 41% των ψηφοφόρων της ΝΔ συμφωνεί με την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην διαπραγμάτευση, ενώ κεντρικό σύνθημα της ΝΔ ήταν ότι με αυτήν την στάση θα πάμε σε -μεγάλη και επικίνδυνη- αποτυχία, το 31% αξιολογεί θετικά τις προγραμματικές δηλώσεις... όμως μόνο το 11% αυτών, θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.
Βασικά εμένα μου λέει πως οι ψηφοφόροι της ΧΑ είναι άσχετα και αμόρφωτα πλάσματα που πάνε όπου φυσάει ο άνεμος. Πως γίνεται να σε εμπνέει η ΧΑ και να στηρίζεις ΣΥΡΙΖΑ; Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν.
Αυτο παρατηρησα κι εγω. Μπορει να ψηφιζουν αμορφωτοι την Χ.Α,αλλα εδω φαινεται οτι το εκαναν λογω απελπισιας,ζητωντας κατι διαφορετικο κι οχι λογω ρατσισμου και ναζισμου.