Καμμένος: Δεν θα ψηφίσω νομοσχέδια αντίθετα στις αρχές μου

Καμμένος: Δεν θα ψηφίσω νομοσχέδια αντίθετα στις αρχές μου Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
12

«Δεν θα ψηφίζουμε νομοσχέδια που είναι αντίθετα στις αρχές μας» ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος δίνοντας το στίγμα των προθέσεων του για την συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, κ. Καμμένος σημείωσε  πως δεν δέχεται τα δεύτερης γενιάς παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν  στην Ελλάδα, να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια. Αντιθέτως, είπε πως «για αυτά της 3ης γενιάς που μεγαλώνουν εδώ, πηγαίνουν στον στρατό, έχουν ενταχθεί στην πατρίδα και σέβονται τους νόμους και το Σύνταγμα δεν νομίζω πως υπάρχει κανείς που θα έχει πρόβλημα».

«Οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν είναι πρόβατα, θα ψηφίζουν κατά τη συνείδησή τους, όπως το Σύνταγμα ορίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας το πρωί στον Αντ1.

Όπως είπε, σε μία κυβέρνηση η οποία έχει έντιμα δύο εταίρους, οι δύο εταίροι θα πρέπει δημόσια να συμφωνούν ή να διαφωνούν, αν διαφωνούν θα καταψηφίζουν.

Σημείωσε επίσης ότι ο ίδιος και ο Τσίπρας δεν θα κλείνονται στο Μαξίμου να μιλούν οι δυό τους αλλά οι αποφάσεις θα λαμβάνονται κοινά στο υπουργικό συμβούλιο. 

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν δεν πειστούμε πως η Βόρεια Μακεδονία τη σέβεται - Έχουμε αφήσει πίσω μας την ένταση και συζητούμε χωρίς το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Τουρκία
NEWSROOM
Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Πολιτική / Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Το νέο γενικό νοσοκομείο στην Κομοτηνή θα έχει δυναμικότητα 165 κλινών και θα αντικαταστήσει το «Σισμανόγλειο», ένα από τα παλαιότερα εν λειτουργία νοσοκομεία στη χώρα
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
ο καμμενος ξεκινησε τους ανελ ως κομμα αριστερα της νδ και τον τελευταιο χρονο,απο την προσχωρηση νικολοπουλου και μετα,κατεληξε να φτασει την νδ ισως να παει και λιγο πιο δεξια.δεν ειναι τυχαιο που ο δημαρας τον εγκατελειψε.
δεν κανω πλακα αλλα δεν διεκδικω και το αλαθητο,οποτε διορθωσε με αν κανω λαθος.κατα την διαρκεια της δημιουργιας του κομματος, ο καμμενος καλουσε πολιτικους απο ολους τους χωρους (ακομη και απο ΚΚΕ) να συνεργαστουν με κοινο στοιχειο αντιμνημονιακη πολιτικη ενω πολυ γρηγορα εισχωρησαν στους ανελ διαφορα κομματα/κινηματα τα οποια ειχαν στελεχη που ουδεμια σχεση ειχαν με την δεξια,(πχ Δημαρας,αρμα πολιτων) η χωρις δρατηριοτητα σε κανενα χωρο(πχ μαριας,αντιμνημονιακοι πολιτες η καπως ετσι) και διαφορα μικροτερα που δεν τα θυμαμαι.περα απο αυτο,ο καμμενος κατηγορουσε συχνα πυκνα τον σαμαρα οτι στρεφει τη νδ δεξιοτερα και οτι παει να τη μετατρεψει σε πολαν.τελος ποτε δεν εκλεισε το ματι στη χα,σε αντιθεση με στελεχη της νδ
Δεν πειράζει. θέλω να πιστεύω πως όλο και κάποιο απο τα άλλα κόμματα θα το ψηφίσει. Ας πούμε το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ. Όσο για το δεύτερο, απο το στόμα σου και σε οποιουδήποτε θεού το αφτί.