Bαλς: Οι τιμωρητικές πολιτικές δεν μπορούν πλέον να υφίστανται

Bαλς: Οι τιμωρητικές πολιτικές δεν μπορούν πλέον να υφίστανται Facebook Twitter
3

«Ο καθένας κατανοεί ότι οι τιμωρητικές πολιτικές λιτότητας δεν μπορούν πλέον να υφίστανται, δε μπορούν πλέον να αποτελούν ένα σχέδιο για την Ένωση» δήλωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς, λίγο πριν την επίσκεψη Βαρουφάκη ο οποίος συναντάται αυτή την ώρα με τον Γάλλο ομόλογό του Σαπέν.

Ο κ. Βαλς είπε επίσης ότι η Γαλλία πρέπει να βοηθήσει την Ελλάδα να τηρήσει της δεσμεύσεις της και να ενθαρρύνει τη βούληση της να παραμείνει στην Ευρώπη ενώ σημείωσε ότι οι Έλληνες πολίτες “έχουν σφυροκοπηθεί από την οικονομική κρίση και τη σφοδρότητα των μέτρων λιτότητας που τους επιβλήθηκαν”. “Κυριαρχικά αποφάσισαν να καταστήσουν την Αριστερά υπεύθυνη» για τη διακυβέρνηση της χώρας, τόνισε, προσθέτοντας ότι «πρέπει να χαιρετίζουμε, να σεβόμαστε και να κατανοούμε την επιλογή του ελληνικού λαού”.

«Πρέπει να συνεχίσουμε και να πείσουμε ότι οι θέσεις μας, οι προτάσεις μας, αυτές που υπερασπίζεται ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, είναι απαραίτητες προκειμένου η Ευρώπη» να εξέλθει από ένα «επίπεδο ισχνής ανάπτυξης και μιας δραματικά αυξημένης ανεργίας» όπως σήμερα, «προκειμένου να μπορέσει να ανασάνει και πάλι» σημείωσε επίσης.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM