Γιατί εξόργισε το Twitter ο υποψήφιος με το Ποτάμι Λυκ. Λιαρόπουλος

Γιατί εξόργισε το Twitter ο υποψήφιος με το Ποτάμι Λυκ. Λιαρόπουλος Facebook Twitter
36

Με τον δικό του τρόπο απάντησε μέσω Twitter, στον απόηχο της χθεσινής συνάντησης ο υποψήφιος με το Ποτάμι Λυκούργος Λιαρόπουλος, ενθαρρύνοντας μάλιστα τον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ να "Σπάσει τον τσαμπουκά" του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη.

Αμέσως μετά την ανάρτηση, το Twitter πήρε φωτιά, με τους χρήστες να επικρίνουν την ανάρτηση, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων ότι ο κύριος Λιαρόπουλος δεν εξουσιοδοτήθηκε να μιλάει εξ ονόματος της Ελλάδας.

36

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

14 σχόλια
Ακόμα και να ήθελα να αφήσω ασχολίαστο το ύφος και το ήθος που αποπνέει η εν λόγο ανάρτηση, δεν μπορώ να μην σχολιάσω το γεγονός πως ο συγκεκριμένος "κύριος" μιλάει εξ ονόματος της Ελλάδας!!! Ποιός νομίζει ότι είναι;
Είναι ένα πράγμα να προβλέπεις ότι οι Τσίπρας/Βαρουφάκης θα φάνε τα μούτρα τους στην μάχη με την τρόικα, είναι άλλο πράγμα να χαίρεσαι αν τελικά γίνει αυτό και άλλο, τελείως διαφορετικό, πράγμα είναι να υποστηρίζεις την τρόικα και να την προτρέπεις να τους σπάσει τα μούτρα.Στην πρώτη περίπτωση κάνεις απλώς μια πρόβλεψη.Στην δεύτερη περίπτωση είσαι ένας χαιρέκακος εγωιστής που χαίρεται επειδή τελικά είχε δίκιο, αντί να λυπάται που καταστρέφεται η χώρα του.Στην τρίτη περίπτωση υποστηρίζεις την αποτυχία και την καταστροφή. Δεν χαρακτηρίζω τι σε θεωρώ, γιατί δεν θα περάσει το post.Και σε όσους αναφέρονται στην ελευθερία του λόγου... φυσικά και είναι ελεύθερος να πει ό,τι θέλει. Δεν του το απαγόρευσε κανείς αυτό, ούτε τον φίμωσε κανένας. Αλλά είναι και δικαίωμα των υπολοίπων να τον κρίνουν και κατακρίνουν για όσα λέει.
Είναι αυτοί που θα 'σπαγαν αυγάΕίναι αυτοί που ακούνε λαός και βγάζουνε σπυριάΕιναι αυτοί που ντρέπονται να πουν οτι είναι ΕλληνεςΕιναι και αυτοί ναιναίδες σαν τους άλλουςΟ Βαρουφάκης αγαπητέ έχει απόλυτο δίκιο.Μπορεί να είναι λίγο χειμαρώδης και να στερείται διπλωματικών τρόπων,αλλά έχει δίκιο.Η Κυβέρνηση εως τώρα μπορεί να αφήνει αντιφατικά μηνύματα,αλλά αφήνει και μιά αίσθηση οτι έχει δίκιο.Δεν ξέρω που θα βγάλει αυτή η αντιπαράθεση,το πιο πιθανό είναι να οδηγήσει σε ενα έντιμο συμβιβασμό,θα κρίνουμε τότε τον συμβιβασμό αυτό,αλλά κάτι έπρεπε να γίνει,η ρήξη ήταν αναπόφευκτη,η ελληνική κοινωνία πραγματικά στενάζει,τα πλεονάσματα που πρέπει να τηρούμε για χρόνια είναι στόχοι ανεδαφικοί,χρειαζόταν ωποσδήποτε ανάσα.Ο Τσίπρας συνεπέστατος μέχρι τώρα,βάλθηκε να μας διαψεύσει όλους,τηρώντας απαρέγκλιτα τις προεκλογικές του εξαγγελίες.Απο την άλλη έχουμε ενα μείγμα οινομικής πολιτικής που συνίσταται στον παρωχημένο κρατικισμό και σε μια επιθετική προώθηση θέσεων με σύγχρονο τρόπο...θα δούμε,είναι αρχή ακόμα.
Πόσους χαρακτήρες χωράει ένα tweet; 140; Συγχαρητήρια! Μέσα σ' αυτούς κατάφερε να χωρέσει οπαδισμό με συνθήματα δημοτικού, σεξισμό, "εθνική προδοσία" και ανορθρογραφία! Ας του αναγνωρίσουμε και το εξαιρετικά ευφυές λογοπαίγνιο με παρήχηση του "γερ"! Ο...Μιαρόπουλος.
"εθνικη προδοσία", μήπως ειστε Καμμενος κύριε; Δεν υπαρχουν εθνικα συμφεροντα μονο ευρωπαικα, και τα δικα σου συμφεροντα ταυτιζονται με αυτα του Χριστοφορακου πχ εξαιρετου Ευρωπαιου πολιτη!|:P
Ανεπίτρεπτος, σαν τον Τζήμερο. Όπως ο ΓΑΠ και ο Πάγκαλος.Κατ' εμέ, δεν πας στους ξένους να μιλάς άσχημα για τους δικούς σου – ό,τι κι αν είναι, ό,τι κι αν κάνουν. Και όταν είμαστε μεταξύ μας δεν στοιχιζόμαστε σαν στρατιωτάκια, κάνει ο καθένας την σκληρή κριτική του. Κάνω κριτική στον Βαρουφάκη όμως, δεν σημαίνει πως πάω με τον Ντάισεμπλουμ.
αγαπητε, οι ανθρωποι που αναφερεσε δεν μπορουν να αντιληφθουν την έννοια του "δικους σου" ειναι γαι την παρτη τους μονο.και καλα rootless cosmopolitans που παραμενουν τραγικα Βαλκανιοι και παρτακηδες βασικα...
Μονο και μονο που χρησιμοποιεις την εκφραση "τζιτζιφιογκο" σε κανει το μεγαλυτερο τζιτζιφιογκο.Ποιος εισαι εσυ, σε ξερουμε και απο εχθες?Και τι σταση ειναι αυτη? Το ποταμι ειναι με την τροικα τοσο ανοιχτα?
Καποιος μπορεί να είναι απαράδεκτος και ας έχει και την ίδια γνώμη με μένα γιατί π.χ η στάση/συμπεριφορά/τρόπος του να είναι απαράδεκτος...το οτι εχει αλλη γνωμη από τη δική μου είναι ασχετο....Τελικα το συμπερασμα είναι ότι οι γραβατωμένοι που θέτονται τόσο ανοιχτα κατά της Ελλάδας δεν σας πειράζουν παρά μόνο οι μετανάσταστες που προσπαθούν να ζήσουν μια μέρα παραπάνω και "χαλάνε" την Ελλάδα...
Δεν είναι απαράδεκτος επειδή άλλη γνώμη. Είναι απαράδεκτος γιατί πρώτον από που και ως που μιλάει για όλους μας- ας μιλήσει για την πάρτη του- δεύτερον γιατί ο κύριος Ντάισελμπλουμ και η παρέα του- με δική μας ευθύνη- μας έχουν ξεσκίσει εδώ και πέντε χρόνια και έχουν το θράσος να λένε ότι δεν θεωρούν ότι η Τρόικα έκανε κακό στην Ελλάδα. Φυσικά και υπάρχει ελευθερία λόγου, φυσικά και ο καθένας δικαιούται να λέει την γνώμη του, αλλά τις γενικεύσεις και τα φτηνά σχολιάκα ψευτομαγκιάς να τα κρατήσει ως δική του άποψη. Το χειρότερο δε είναι ότι τα κάνει και εις βάρος ενός λαού που ήθελε να τον εκλέξει βουλευτή και ανήκει και σε ένα κόμμα που έστηνε και κ..ο προκειμένου να συγκυβερνήσει..
Ευτυχώς που υπάρχει.Δυστυχώς κάποιοι την καταχράστε για να γράψετε αηδίες.Άμα βγει και πει ο άλλος "Όλες οι γυναίκες είναι που...ες" θα πεις "ντάξει υπάρχει ελευθερία λόγου" ή θα τον αρχίσεις στα καντήλια;Συγγνώμη αλλά εγώ θα κάνω το 2ο.Δεν είμαι τόσο πολιτισμένος σαν εσάς τους Ποταμίσιους να ανέχομαι να ακούω βλακείες και να τις βαφτίζω "σεβαστές απόψεις".
Αποδεικνύω "εύκολα και απαλά" την υποκρισία ορισμένων σας που καταφεύγετε στην "ελευθερία λόγου" και την ξευτιλίζετε σαν έννοια.Ίσως βεβαίως αυτός να είναι και ο σκοπός σας.Στο κάτω κάτω της γραφής την έχετε πολεμήσει σφόδρα στο παρελθόν.
Δεν είναι το πρώτο μέλος του Ποταμιού που καλοβλέπει την ¨αριστερή παρένθεση¨ και θέλει αποτυχία της ελληνικής πλευράς στην διαπραγμάτευση για οφέλη στις επόμενες εκλογές. Και ο Αμυράς σήμερα το πρωί στο ίδιο στυλ ήταν.Από ΝΔ δε, ο Χατζηδάκης έχει πάρει σβάρνα τα καναλια λέγοντας πως θα δικαιωθεί σε ένα μήνα, μάλλον γιατί θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις ελπίζοντας να κυνηγήσει αρχηγεία.Σε αυτούς ποντάρουν οι ξένοι, να δημιουργήσουν κλίμα εναντίον της κυβέρνησης ώστε να της ασκηθεί πίεση για υποχώρηση
Πάντως είναι υποκριτική η μομφή ότι αντιπολιτευόμενα κόμματα "δεν στηρίζουν την εθνική προσπάθεια". Τι έκανε ο Σύριζα τόσο καιρό; Δεν θέλω να υπερασπιστώ τον κύριο, σαφώς όταν είσαι και δημόσιο πρόσωπο πρέπει να εκφράζεσαι με μεγαλύτερη σοβαρότητα.
Yoda θες να μάς πεις δηλαδή οτι ολα αυτά τα χρόνια γινόταν κάποια εθνική προσπάθεια? Εκτος βέβαια και αν εννοείς προσπάθεια για καταστροφή και ξεπούλημα της χώρας, μετατροπή του μισθού σε χαρτζιλίκι, εξόντωση της μεσαίας τάξης και αυξηση του πλούτου των ηδη πλούσιων. Τότε συμφωνούμε. Ζήτω η κρίση.
Απαντάω σε La Vie En Rose: Καλώς ή κακώς υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι χρήματα δεν υπάρχουν, τα δανεικά τελείωσαν και πρέπει τώρα με ό,τι λίγα έχουμε να την βγάλουμε και ταυτόχρονα να ανορφώσουμε την οικονομία μας ώστε να τα βγάζουμε πέρα. Και ότι η επιθετική διεκδίκηση όσον αφορά το χρέος είναι αδύνατο ρεαλιστικά να τελεσφορήσει (εδώ θα είμαστε για να το δούμε). Είναι μία απόλυτα θεμιτή πολιτική θέση και επιλογή σε μία δημοκρατία, ασχέτως του πώς την χαρακτηρίζετε.Ο μισθός θα αυξηθεί όταν καταφέρουμε μέσα από παιδεία και ένα οργανωμένο και διάφανο κράτος να είμαστε ανταγωνιστικοί στην παγκόσμια οικονομία. Η μεσαία τάξη θα σταματήσει να εξοντώνεται όταν μειωθούν οι φόροι, με την πάταξη της φοροδιαφυγής και την βελτίωση (και μείωση σε περιπτώσεις) του κράτους. Με την επιστροφή στις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ του '80, ακόμα και αν διαφραφεί σήμερα το χρέος, σε 20 χρόνια πάλι δεν θα βγαίνουμε. Ας μάθουμε επιτέλους.
Σε αυτα που λες ίσως και να συμφωνούσα αν δεν ηταν εκπρόσωποι του σάπιου πολιτικού συστήματος αυτοι που ξαναζητάνε την ψήφο μου, δεν ίσχυε πλεον ως δεδομένο ο μισθός των 280ε,δεν καταπατώνταν δικαίωματα και κεκτημένα χρόνων και ενα σωρό αλλα "και". Αλήθεια πως εξηγείται εν καιρώ κρισης οτι ενω οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι οι πλούσιοι ηταν οι μόνοι που βγήκαν κερδισμένοι? Χρήματα σαφώς υπάρχουν αλλα για το 1%. Οταν ο κάθε επιχειρηματιας φοροδιαφευγει και κρύβει εκατομμυρια ειναι γελοίο να θεωρούμε υπευθυνο τον εργαζόμενο των 500 και 1000ε για αυτή την κατάσταση.Το "πρέπει τώρα με ό,τι λίγα έχουμε να την βγάλουμε" δεν με καλύπτει γιατι για άλλον αυτα ειναι 300ε το μήνα για άλλον ομως ειναι 300.0000ε. Δεν δαιμονοποιώ την επιχειρηματικότητα αλλα σαφώς δεν πάει κανεις μπροστά με τον σταυρό στο χέρι. Δεν ξέρω αν θα γυρήσουμε στις πολιτικές του '80 και δεν το ευχομαι αλλα τόσα χρόνια ειχαμε μια νέου ειδους πολιτική, αυτή του ΝΑΙ σε ολα. Οχι απλά δεν διαπραγματευονταν, ίσα ίσα ήταν οι ιδιοι οι εκπροσωποι μας που εριχναν θέματα στο τράπεζι με σκοπό την εξυπηρέτηση εγχώριων επιχειρηματικών συμφερόντων. Λέτε για παράδειγμα τον κατακερματισμό του ιδιωτικου τομέα να τον ζήτησε η Τροικα? Η Γερμανία δεν πλούτησε? Οταν ομως σε εκβιάζουν για αυτά που άρπαζες σαν λαδωμένος πολιτικός για 30 χρόνια πως να πείς το οχι?Προφανώς και κάποιους συμφέρει αυτη η κατάσταση. Δεν φτάνει μονο η παιδεία,χρειάζεται και να μην έχεις την λογική του λαμόγιου. Εγώ παντως δεν μπορών να εμπιστευτώ τις ιδιες μούρες που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.Βεβαιως και να μάθουμε, να μήν ειμαστε πρόβατα και να μη ζούμε με τον φόβο.