Eσπευσμένα στο Παρίσι ο Βαρουφάκης σήμερα

Eσπευσμένα στο Παρίσι ο Βαρουφάκης σήμερα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
9

Στο Παρίσι θα μεταβεί το μεσημέρι του Σαββάτου ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, αλλάζοντας αιφνιδίως το πρόγραμμά του σύμφωνα με το οποίο θα ξεκινούσε τις επαφές του από το Λονδίνο και στην συνέχεια θα ταξίδευε για Γαλλία.

Στον απόηχο των εξελίξεων μετά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, και των όσων αναφέρθηκαν στην μεταμεσονύκτια συνέντευξή του στο BBC ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ αναμένεται να ξεκινήσει από σήμερα τις διαβουλεύσεις με τη γαλλική κυβέρνηση. Πηγές του υπουργείου οικονομικών αναφέρουν πως τον Γιάνη Βαρουφάκη θα συνοδεύσει στο ταξίδι του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η επίσπευση της επίσκεψης συνδέεται σύμφωνα με τους αναλυτές με την έκβαση της χθεσινής συζήτησής του με τον κ.Ντάισελμπλουμ, όσο και με το δείπνο Μέρκελ-Ολάντ-Σουλτς.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Νεοέλληνα(ρά)ς ψηφοφόρος:Ο τύπος που πριν τις εκλογές καταλογίζει σε μια κυβέρνηση ό,τι θα κάνει κωλοτούμπα.Μετά τις εκλογές την βρίζει γιατί τελικά δεν έκανε κωλοτούμπα(ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται).Η προηγούμενη κυβέρνηση που έκανε ακριβώς την επόμενη μέρα 1500 κωλοτούμπες και είχε συνέχεια σκυμμένο κεφάλι τον χάλαγε αλλά μόνο στο κομμάτι της φορολογίας.Όλα τα υπόλοιπα καλά τα έκανε.Ζω ηρωικές στιγμές από την στιγμή που καταντάω να υπερασπίζομαι τον ΣΥΡΙΖΑ...