ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς δεν έχει συνειδητοποιήσει τι συνέβη την Κυριακή

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς δεν έχει συνειδητοποιήσει τι συνέβη την Κυριακή Facebook Twitter
SOOC
1

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον πρώην πρωθυπουργό εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν από τον Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της ΝΔ το απόγευμα της Πέμπτης.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη την περασμένη Κυριακή. 

Νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς είχε δηλώσει στην πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ πως πολύ σύντομα η παράταξη θα κληθεί να διαδραματίσει τον ιστορικό της ρόλο. Παράλληλα τόνισε πως από εδώ και πέρα θα φανεί αν αυτό που προειδοποίησε προεκλογικά είναι κατασκευασμένος φόβος ή προειδοποίηση για την αλήθεια που έρχεται ενώ συμπλήρωσε πως φοβάται ότι η χώρα βυθίζεται σε ανασφάλεια και αβεβαιότητα.

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

«Ο κ. Σαμαράς δείχνει ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη την περασμένη Κυριακή. Συνεχίζει να μιλά σα να μην έχει καταδικαστεί η πολιτική του από τον ελληνικό λαό. Επιμένει στα ψέματα και την κινδυνολογία, παραμένοντας ο πιο θερμός υποστηρικτής της λιτότητας. Εύλογα προκύπτει το ερώτημα ποια πλευρά θα στηρίξει στη διαπραγμάτευση που ήδη έχει ξεκινήσει».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: «Σηκώνω το χέρι» λέει ο Μητσοτάκης - «Η ακρίβεια είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο που τα σκεπάζει όλα»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Η ακρίβεια είναι ο "ελέφαντας στο δωμάτιο" που τα σκεπάζει όλα» λέει ο Μητσοτάκης

Τι είπε ο πρωθυπουργός για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, τον Έντι Ράμα, τα ελληνοτουρκικά, τις αντιδράσεις της εκκλησίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών μετά τις ευρωεκλογές
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια