Απεργία την Πρωτομαγιά

Οργισμένη ανακοίνωση της Ν.Δ. κατά του ΣΥΡΙΖΑ για ένα... hoax

Οργισμένη ανακοίνωση της Ν.Δ. κατά του ΣΥΡΙΖΑ για ένα... hoax Facebook Twitter
12

Οργισμένη ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε η Ν.Δ. εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδοντας στην Κουμουνδούρου και ένα hoax που κυκλοφόρησε και έλεγε ότι κάποιος έσκισε τον πίνακα «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.


Η Ν.Δ. στην ανακοίνωση της χαρκατηρίζει παραπλανητική την είδηση και τονίζει ότι  δεν πρόκειται να ανεχθεί τις αθλιότητες που κατασκευάζονται και εκπορεύονται από το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.


Αναφέρει η ανακοίνωση: «Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο τη συνεχιζόμενη αθλιότητα που κατασκευάζεται από το ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από το γραφείο του κ. Αλ. Τσίπρα και κατευθύνεται στα φερέφωνά τους.
Μετά τα όσα παραπλανητικά διέδωσαν για το θέμα της παράδοσης-παραλαβής, κατασκεύασαν και διέδωσαν ισχυρισμούς ότι δήθεν σκίστηκε ο πίνακας "η Ελλάς Ευγνωμονούσα" του Θ. Βρυζάκη, που ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επανατοποθέτησε εκεί». «Απέναντι στην αθλιότητα και τις ανεκδιήγητες μεθοδεύσεις του περιβάλλοντος του κ. Αλ. Τσίπρα θα σταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και την ηθική στο δημόσιο βίο».

Οργισμένη ανακοίνωση της Ν.Δ. κατά του ΣΥΡΙΖΑ για ένα... hoax Facebook Twitter


Πάντως η συγκεκριμένη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και εξόργισε τη Ν.Δ. που βάλλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ είναι προιόν μοντάζ και σάτιρας, όπως σημειώνει και το moufanet.gr.

12

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
φανταστείτε πόσο αξιόπιστα ήταν και τα περί .. "κωλόχαρτου που δεν θα έχουμε" και τα περί "λεφτών στα ΑΤΜς που δεν θα υπάρχουν"... οι τύποι είναι τουλάχιστον ανεκδιήγητοι... τουλάχιστον !