Κουίκ: Χαίρομαι να βλέπω τα ξινισμένα μούτρα του Σαμαρά

Κουίκ: Χαίρομαι να βλέπω τα ξινισμένα μούτρα του Σαμαρά Facebook Twitter
4

Επίθεση προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά έκανε ο Τέρενς Κουίκ με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών αλλά και τις αντιδράσεις, καραμανλικών κυρίως βουλευτών, μετά την ήττα της Ν.Δ..


«Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω τα ξινισμένα μούτρα απέναντι του όποιου Σαμαρά, ο οποίος νόμιζε ότι θα μπορούσε εμάς να μας εξαφανίσει από το χάρτη. Εκείνος θα εξαφανιστεί και, αν διάβασε και το tweet του Ευάγγελου Αντώναρου χθες back to the roots - πίσω στις ρίζες, νομίζω ότι θα πρέπει να πήρε ορισμένα μηνύματα», σημείωσε ο κ. Κουίκ μιλώντας το πρωί στον Αντ1.

Ο κ. Κουίκ που δεν εκλέγεται βουλευτής, καθώς οι ΑΝΕΛ δεν εκλέγουν βουλευτή στο Επικρατείας, αρνήθηκε με αφορμή τη σημερινή συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου, ότι υπάρχει κάποια συμφωνία για συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

4 σχόλια
εγώ θα ήθελα στις επόμενες να δω τα μούτρα του Θεοδωράκη όταν θα παίρνει 0.5. Καλά είναι του Αντώνη και του Άδωνη αλλά, να, αυτό θα ήταν το κερασάκι.