Μήνυμα Μιχαλολιάκου μέσα από τη φυλακή

Μήνυμα Μιχαλολιάκου μέσα από τη φυλακή Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
4

Τη νίκη της Χρυσής Αυγής χαιρέτισε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, σε δήλωσή του μέσα από τη φυλακή, αναφέροντας ότι θα πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή, αν δεν ευδοκιμήσει η πρώτη και η δεύτερη εντολή.

Τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι το κόμμα του είναι «τρίτη πολιτική της χώρας, με την ηγεσία της στην φυλακή, με παράνομο αποκλεισμό από τα ΜΜΕ, με προεκλογική εκστρατεία από ένα καρτοτηλέφωνο».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
δυστυχως ή ευτυχως η ψηφος του καθενος μετραει το ιδιο...ο αποκλεισμος της χρυσης αυγης απο τα καναλια μονο καλο τους εκανε...ξερει κανεις ποιο ειναι το προγραμμα της ΧΑ? οσοι την ψηφιζουν ειναι επειδη θελουν εκκαθαριση λααθρομεταναστων κανενας δεν ξερει τι αντιπροσωπευουν περα απο αυτο τι προγραμμα εχουν σαν κομμα και αυτη η φιμωση τους διατηρει τοσο εντονα στο προσκηνιο.
Ζύτω Η Ελλας, η΄μεθα όυλοι έλληνες, αφθεντικοί, με τις μαχέρες μας, τα Καλάβτυτα και το Δομοκό και τιμώμε και τους χίτες τα αδέλφια μας που τα κωμουνια έσφαξαν. τώρα σα τρήτο κώμα θα έχωμε λογω για όλα και μαζί με τις νέςς μας γνωριμηες στη φυκαλή θα σας πουμε πολλά νεα τραγώδια σύτνομα.
Να δω τον Παπουλια να πηγαινει στον Κορυδαλλο να δωσει την εντολη και εκλεισα. Η' μηπως θα τον βγαλουν τωρα για να παει να την παρει ο ιδιος?