Τα αποτελέσματα των Εxit Poll

Τα αποτελέσματα των Εxit Poll Facebook Twitter
6

Τα αποτελέσματα των exit poll για τις βουλευτικές εκλογές 2015 ανακοινώθηκαν αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης στις 19:00.

Exit poll τηλεοπτικών σταθμών (MEGA, ALPHA, ANT1, ΝΕΡΙΤ, STAR)

ΣΥΡΙΖΑ 35,5- 39,5


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 23-27 


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,4-8


ΠΑΣΟΚ 4.2-5.2

 

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 6,4-8

 

ΚΚΕ 4,7-5,7

ΚΙΔΗΣΟ 2,2-3,2


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 3,5-4,5


ΔΗΜΑΡ 0.4 - 0.7

Exit poll ΣΚΑΪ - Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

ΣΥΡΙΖΑ 36-39

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 24-27

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6-8

ΠΑΣΟΚ 4-6

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 6.5-8.5

ΚΚΕ 5-7

ΚΙΔΗΣΟ 2-3

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 2.5-4.5

ΔΗΜΑΡ 0.5-1.5

Exit poll ΚΑΠΑ Research - in.gr

 

ΣΥΡΙΖΑ 33,5-37,5

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 25-28

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5,5-7,5

ΠΑΣΟΚ 4-6

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 5-7

ΚΚΕ 4,5-6,5

ΚΙΔΗΣΟ 2,2-3,2

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 3,5-4,5

ΔΗΜΑΡ 

Άλλο 7,3-9,3

 

Exit poll Action24 - Pulse

ΣΥΡΙΖΑ 34,5-40,5

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 24,5-30,5

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4,5-7

ΠΑΣΟΚ 4-7

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 5-8

ΚΚΕ 3,5 -6,5

ΚΙΔΗΣΟ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 2,5-5,5

ΔΗΜΑΡ

ΛΑΟΣ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Περαστικά σε όλους τους ΈΛληνες! Για πόσο καιρό θα πρέπει να τον υποστούμε στην εξουσία; Αναρρωτιέμαι αν θα έχει μείνει τίποτα από τη χώρα σε λίγα χρόνια. Πραγματικά κρίμα! Δεν μας άξιζε! Πάντως να μην λέμε ύστερα ότι δεν ξέραμε. Τα πάντα ξέραμε αλλά υποταχθήκαμε στη δημαγωγία και στα ξένα συμφέροντα.Υπομονή!
Ενώ πρίν δεν είχαμε υποταχθεί στην δημαγωγία...!Τόσα χρόνια δηλαδη μας άξιζαν αυτά που βιώναμε και βιώνουμε ως λαός...που μας πατάνε κάτω!Τόσα χρόνια όμως δεν είδα κανένα να παραπονιέται για τα όσα τραβάει και τώρα που ήρθε η ανατροπή για κάτι καλύτερο φοβάστε' μην τυχόν πάμε μπροστά και όχι ακόμα πιο πίσω!Δεν είμαι πολιτικοποιημένη αλλά πιστεύω στην αλλαγή, αφού είδαμε κι αποείδαμε!!
Ελπίζω να κάναμε σαν λαός τη βέλτιστη επιλογή και να δούμε έστω και λίγο φως στην άκρη του τούνελ.(Θεωρώ πως η κυβέρνηση έπρεπε να φάει αυτή τη σφαλιάρα για να καταλάβει πως δεν αντέχουμε άλλο .Ακούγεται πως το αποτέλεσμα κυρίως το καθόρισε η πλειονότητα ηλικίας 45-55 καθώς και 20-30!) Υ.Γ δεν ειμαι κομματικοποιημένος και ΟΧΙ δεν φήφισα ΣΥΡΙΖΑ αλλά θεωρώ πως μια ευκαιρία έπρεπε να δοθει και σε αυτούς.
Είναι σχεδόν σίγουρο πλέον πως 3ο κόμμα θα είναι η ΧΑ. Τι να πεί κανείς; Απογοήτευση. Μετά απο τόσα ντοκουμέντα για τον χαρακτήρα του κόμματος ο ελληνικός λαός συνεχίζει να τους στηρίζει. Ντροπή και αποτροπιασμός. Ιστορική νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την αριστερά γενικότερα. Εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ να με διαψεύσει!