Ο Σταύρος Θεοδωράκης ψήφισε κάνοντας λόγο για τιμωρία σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ψήφισε κάνοντας λόγο για τιμωρία σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ Facebook Twitter
Ο πρόεδρος του κόμματος "Ποτάμι", Σταύρος Θεοδωράκης, ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στις βουλευτικές εκλογές 2015, στο 1ο γυμνάσιο Χανίων, Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ
1

Στο πρώτο Γυμνάσιο Χανίων άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, λίγο μετά τις 9 το πρωί, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.


Αμέσως μετά την έξοδό του από το παραβάν ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε στους δημοσιογράφους και δήλωσε:«Η χώρα από ό ,τι φαίνεται αποφασίζει να αλλάξει το πρώτο κόμμα. Να τιμωρήσει αυτούς που την έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.


Είναι μεγάλη μας ευκαιρία αυτή η αλλαγή να γίνει στη σωστή κατεύθυνση. Να ψηφίσουμε αυτούς που έχουν γνώση και θάρρος και το έχουν αποδείξει. Και να μην δώσουμε χώρο στους τσαμπουκάδες και αυτούς που δεν σέβονται τη δημοκρατία. Να μην μπούμε σε περιπέτειες. Να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM